Search
Close this search box.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ανάγκες του 6ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας 2023 στις 19/11/2023

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται για 6η χρονιά στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 και ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Παρασκευή 17/11/23 από τις 11.45 μ.μ. μέχρι την Κυριακή 19/11/23 και ώρα 6.00 μ.μ.

Η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή εκτός για προμηθευτικά και εμπορικά οχήματα που θα μπορούν να εισέλθουν από την οδό Φίλιου Ζαννέττου, το Σάββατο 18/11/23 από τις 6:30 π.μ. μέχρι και τις 10:30 π.μ. για να εφοδιάσουν τα καταστήματα.

Κυριακή 19/11/23 από τις 6:00 π.μ. μέχρι και τις 1.30 μ.μ.

§  – Η Λεωφόρος Αθηνών με την συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου III θα παραμείνει κλειστή.

§  – Οι Λεωφόροι Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Τάσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια μέχρι τη Β3 (δρόμος Δεκέλειας) και το κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας θα παραμείνουν κλειστοί. Η κατεύθυνση από Δεκέλεια από το κυκλικό κόμβο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας προς Λάρνακα θα παραμείνει κλειστός.

§  – Οι οδοί Ζήνωνος Κιτιέως, Νικολάου Ρώσου, Μεχμέτ Αλί μέχρι την συμβολή της με την Ούμ Χαράμ, η Ούμ Χαράμ μέχρι την συμβολή της με την Εύξεινου Πόντου θα παραμείνουν κλειστές.

–      – Η οδός Πιαλέ Πασά και η Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου θα παραμείνουν κλειστές.

§  – Θα λειτουργήσει η μια κατεύθυνση της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου μέχρι το αεροδρόμιο (θα υπάρχει κυκλοφοριακή ρύθμιση με την βοήθεια της Αστυνομίας και το ένα ρεύμα της Αρτέμιδος θα διαμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης για τα τροχοφόρα)

§  – Ο δρόμος από τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι το Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ θα παραμείνει κλειστός.

§  – Από το κυκλικό κόμβο Πύργου Ελέγχου προς κυκλοφοριακό κόμβο Αεροδρομίου με την πάροδο της οδού Τιμίου Προδρόμου θα παραμείνουν κλειστά.

§  – Η οδός Τιμίου Προδρόμου μέχρι την συμβολή της με τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Χριστάκη Παναγιώτου (Ε316) μέχρι τη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου (Βιομηχανική περιοχή) θα παραμείνει κλειστή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!