Search
Close this search box.

Ο Γιάννης Διανέλλος πάει από το ραδιόφωνο στο σανίδι και μιλά στο SkalaTimes

SkalaTimes

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός της Λάρνακας, ο Γιάννης Διανέλλος, σε ρόλο guest star, σε θεατρική παράσταση για πολύ καλό σκοπό!
Το SkalaTimes κουβεντιάζει μαζί του και μαθαίνουμε περισσότερα για το “Εμείναμεν Χάσκοντα”!

Γιάννη Διανέλλε, guest star σε θεατρικό!
(γέλιο) Όλα τα’ χει η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε… είπα να το ζήσω και αυτό, αλλά για καλό σκοπό!

Πώς προέκυψε;
Μετά από ένα podcast που έκανα με τα παιδιά της Θεατρική Ομάδας Παρωδία, στο studio, μάλιστα την ίδια ώρα, έπεσε η ιδέα να περάσω σαν γκεστ σε μια από τις παραστάσεις της ομάδας. Και έτσι ο φίλος Δώρος Δωροθέου έγραψε ένα ρόλο στα μέτρα μου για την τελευταία παράσταση της ομάδας.

Σε τι ρόλο θα σε δούμε;
Θα είμαι ο (ραδιό)ψυχίατρος της Ιστορίας! Γεμάτος με αρκετές από τις ραδιοφωνικές μου ατάκες, περιττό να πω χαχαχα!

Πώς νιώθεις γι αυτό το νέο ρόλο ως «ηθοποιός»;
Άγχος (γέλια). Ελπίζω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας που θέλω να πώ ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά όλα τα παιθκειά! Τζαι ελπίζω να μεν μείνουν χάσκοντα!
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο μου Δώρο Δωροθέου, αλλά και σε όλα τα παιδιά της ομάδας που με υποδέχονται με αγάπη και ενθουσιασμό και ελπίζω να τους φκάλω ασπρομούτσουνους!!! Χαχαχα

Πάντως ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν και ατάκα από ραδιοφωνική σου εκπομπή!
«Εμείναμεν χάσκοντα!»
Αμμαχααά όπως λέω πυκνά συχνά. Το ότι το έργο διακατέχεται από την πολυαγαπημένη μου Κυπριακή Διάλεκτο με βοηθά τα μέγιστα, η αλήθκεια να λέγεται.

Να πούμε δυο λόγια για το φιλανθρωπικό σκοπό της παράστασης;
H παράσταση είναι μια φιλανθρωπική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία αφιερωμένη και χαρισμένη στο σπουδαίο και σημαντικό έργο του Σωματείου “Ηλιαχτίδα Ζωής”. ΟΛΑ τα έσοδα θα δωθούν στην Ηλιαχτίδα Ζωής.

  • Στοιχεία Παράστασης:
    Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ.
    Τιμή εισιτηρίου, 10ευρώ.
    Προπώληση εισιτηρίων: Ηλιαχτίδα Ζωής, Περίπτερο Κκονέ Αραδίππου και στα τηλέφωνα 99 858888 και 99 499413.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!