Search
Close this search box.

Οι πρώτες αναρτήσεις από τους Friends για το θάνατο του Chandler

Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry, από τα Φιλαράκια, είχαν κάνει μία κοινή δήλωση όπου έλεγαν το πόσο συντετριμμένοι ήταν. Ωστόσο, είχαν πει ότι δεν ήταν έτοιμοι ακόμα να μιλήσουν και θα το έκαναν εν καιρώ.
Πρώτοι, μέσα από ανάρτηση τους, “μίλησαν” η Monica και ο Joe.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Matthew Perry η Courtney Cox μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια ιδιαίτερη σκηνή τους στη σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Η τηλεοπτική Monica μοιράστηκε τη σκηνή με την οποία ξεκίνησε η σχέση τους ως Chandler Bing και Monica Geller για τις ανάγκες της σειράς.
Αναφέρει μάλιστα πως ο Matthew Perry της ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πει πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη σκηνή που βρίσκονται στο κρεβάτι και εισβάλλει στο δωμάτιο ο αδερφός της Monica, Ross.
«Μου λείπεις κάθε μέρα»
«Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ευχόμουν να μπορούσα να μοιραστώ.
Για τώρα, ορίστε μια από τις αγαπημένες μου. Για να αποκαλύψω και το παρασκήνιο, ο Chandler και η Monica υποτίθεται θα περνούσαν μόνο μια βραδιά μαζί στο Λονδίνο.
Αλλά η ανταπόκριση του κοινού δημιούργησε την αρχή του δικού τους love story.
Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», θυμάται η Courtney Cox για τον Matthew Perry.

Ο τηλεοπτικός Joe, Matt Le Blanc, από τα Φιλαράκια ανάρτησε κι αυτός ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετώντας τον αγαπημένο του Chandler.
«Με βαριά καρδιά σου λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν θα σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ» έγραψε για τον Matthew Perry ο Matt Le Blacn.
«Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Σου στέλνω πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς» έγραψε ο τηλεοπτικός Joe, στην πρώτη ανάρτησή του από τον θάνατο του Matthew Perry αναρτώντας φωτογραφίες τους από το παρελθόν.



Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!