Search
Close this search box.

Αθώος ο 54χρονος γιατρός από τη Λάρνακα για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Αθώος κρίθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίαζε στη Λάρνακα ο 54χρονος γιατρός, που κατηγορούνταν ότι εξέδωσε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για COVID-19 σε δύο ασθενείς που απεβίωσαν. 

Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Αναστάσιος Μυλωνάς&Σια Δ.Ε.Π.Ε, που εκπροσώπησε στη δίκη τον κατηγορούμενο γιατρό, αναφέρεται ότι το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέδωσε σήμερα την τελική του απόφαση στην υπόθεση του 54ου χρόνου ιατρού από την Λάρνακα σε σχέση με κατηγορητήριο το οποίο περιλάμβανε 12 κατηγορίες που είχαν ως βάση του ψευδή εμβολιασμό δύο προσώπων τα οποία απεβίωσαν.

«Το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η Κατηγορούσα Αρχή απέτυχε να αποδείξει τις κατηγορίες του κατηγορητηρίου στον βαθμό που απαιτείται σε ποινική δίκη. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο ανέφερε ότι η μαρτυρία που προσκόμισε η Κατηγορούσα Αρχή απέτυχε να αποδείξει τον βασικό ισχυρισμό της Κατηγορούσας Αρχής ότι ο Ιατρός εξέδωσε πιστοποιητικό εμβολιασμού στα δύο πρόσωπα ενώ στην πραγματικότητα δεν τα εμβολίασε.»

Όπως τονίζεται, «το Δικαστήριο στην βάση του πιο πάνω ευρήματος του προχώρησε στην αθώωση του Ιατρού από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.»

«Ο αθωωθέντας Ιατρός εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Κυπριακή Δικαιοσύνη και αναμένει την άμεση επαναφορά σε ισχύ της σύμβασης του με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας ώστε να μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του.»

Τον γιατρό εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αναστάσιος Μυλωνάς και Θεοδώρα Κημήτρη.


ΠΗΓΗ: www.alphanews.live

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!