Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος εν πτήσει από Λάρνακα για Βηρυτό

Εν μέσω κακοκαιρίας που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (31/1) 49 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα σε αεροσκάφος της Cyprus Airways έζησαν τη δική τους περιπέτεια. Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν για τη μετάβασή τους από τη Λάρνακα στη Βηρυτό, χτυπήθηκε από κεραυνό.

Το philenews, επικοινώνησε με την Cyprus Airways και συνομίλησε με τον εμπορικό διευθυντή Χρίστο Λιμνατίτη, ο οποίος αρχικά επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο δεν μπορεί να προβλεφθεί ή και να αποφευχθεί.

Εξήγησε ακόμη πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα αεροσκάφη έρχονται αντιμέτωπα με τέτοια φαινόμενα, ωστόσο η κατασκευή τους δεν θέτει σε οποιονδήποτε κίνδυνο τους επιβάτες.

Σημείωσε ακόμη ότι η πτήση διεξήχθη κανονικά προς τη Βηρυτό και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, ενώ το αεροσκάφος παρέμεινε εκεί για προληπτικό έλεγχο. Σε ό,τι αφορά τους επιβάτες και το πλήρωμα, η εταιρεία προχώρησε στις απαραίτητες διευθετήσεις για όσους το επιθυμούσαν και επέστρεψαν στη Λάρνακα.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λύση «έκτακτης ανάγκης» τα ασυνόδευτα σε στέγη ηλικιωμένων, υποστηρίζει η Μ.Ευαγγέλου – Παρέμειναν για… 3 μήνες

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι

Η παγκοσμίως καταχειροκροτημένη σοπράνο Κατερίνα Μηνά στο Skala Times: «Η τέχνη δεν είναι μόνο μια έκφραση του προσωπικού μας κόσμου, αλλά και ένα μέσο για την εξερεύνηση και την κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας»

Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία, η διεθνούς φήμης σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μηνά, κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην

error: Content is protected !!