Search
Close this search box.

Ιάσωνας Ιασωνίδης: “Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε από τότε που ήμουν φοιτητής στην Νέα Υόρκη”

Της Γιώτας Δημητρίου

Κύριε Αντιδήμαρχε τι είναι αυτό που σας ώθησε να επαναδιεκδικήσετε τη θέση του Αντιδημάρχου Λάρνακας;
Καταρχάς σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη. Είναι πάντα χαρά μου να μιλώ με το SkalaTimes και με την ευκαιρία της συνέντευξης θέλω να ευχαριστήσω το SkalaTimes για την όλη προσφορά του προς τη πόλη μας. Η αγάπη, αλλά και το πάθος σας θα έλεγα, για τη Λάρνακα, είναι μεγάλο και σας ευχαριστούμε διότι πολλές φορές φέρνεται στην επιφάνεια προβλήματα, αλλά συνάμα συμβάλλεται και στον πολιτισμό της Λάρνακας. Σας ευχαριστούμε.
Όσον αφορά στην ερώτηση σας, τι είναι αυτό που με ώθησε να επανεδιεκδικήσω τη θέση του Αντιδημάρχου, καταρχήν είμαι αντιδήμαρχος της Λάρνακας τα τελευταία 7 χρόνια και έχω μια άριστη και αγαστή συνεργασία με το Δήμαρχο. Πρωτίστως είναι αυτή η συνεργασία που είχαμε που με έκανε να επανεδιεκδικήσω, διότι ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας είναι ένας άνθρωπος έντιμος, εργατικός και αποτελεσματικός πάνω από όλα. Πιστεύω πως η δουλειά του αντιδημάρχου είναι να διευκολύνει το έργο του Δημάρχου και να τον κάνει να νιώθει άνετα, να μην ανησυχεί ότι ο αντιδήμαρχος θα τον υποσκάψει ή θα του δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα για οποιοδήποτε λόγο.
Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι μέσα στην ατζέντα μου, ούτε την φανερή, ούτε την κρυφή (γέλια) να γίνω ποτέ δήμαρχος. Αυτό το ξεκαθαρίζω.
Με τον Ανδρέα Βύρα Δήμαρχο, θέλω να είμαι αντιδήμαρχος γιατί η συνεργασία μας είναι προς όφελος της πόλης και είμαι στη θέση να γνωρίζω πως όπως του έχω εγώ εμπιστοσύνη, έτσι μου έχει κι αυτός, τον εκπροσωπώ επάξια σε διάφορους χώρους και εκδηλώσεις και ο ρόλος μου είναι να διευκολύνω το έργο του, όσο και όπως μπορώ, έτσι ο Δήμαρχος να εργάζεται άνετα στα μεγάλα θέματα που έχει η πόλη μας, να διεκδικεί και να φέρνει κονδύλια από την ΕΕ, αλλά και να πετυχαινει στόχους που θέτει ο Δήμος μας. Η άριστη λοιπόν συνεργασία με τον Δήμαρχο, η εμπειρία μου ως αντιδήμαρχος αυτά τα 7 χρόνια, είναι ο πρώτος λόγος που με ώθησε να επανεδιεκδικήσω.
Ο δεύτερος λόγος αγαπητή Γιώτα, είναι ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτή τη πόλη την οποία υπεραγαπώ. Η μόνη περίοδος που απουσίαζα από τη Λάρνακα ήταν όταν σπούδαζα στην Νέα Υόρκη, όπου έζησα 7 χρόνια στην Αμερική.

Ζήσατε στη Νέα Υόρκη;
Ναι, έζησα, σπούδασα και εργάστηκα στη Νέα Υόρκη. Το 1985 όταν απολύθηκα από την Εθνική Φρουρά είχα εγγραφεί στο Hunter College του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Πήγα, σπούδασα και πήρα το πρώτο μου πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις. Αντιλαμβάνεστε, όταν είσαι 20 χρονών μέχρι τα 27, το να ζεις στην Νέα Υόρκη είναι κάτι το μαγικό. Το Μανχάτταν, το New York City όπως είναι γνωστό, είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και είναι η πόλη που με δίδαξε και μου έδωσε πολλά. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ξένοι,από διάφορες γωνιές του πλανήτη, πρώτης ή δεύτερης γενιάς μετανάστες ή φοιτητές. Η πόλη σε κάνει να νιώθεις πως είσαι στο σπίτι σου, σε καλωσορίζει, δεν νιώθεις διακρίσεις. Μια πολυπολιτισμικότατη πόλη.
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το 1984 φεύγοντας από τη Λάρνακα, που ήταν αμιγώς ελληνοκύπριοι, το να πας σε μια πόλη που ήταν the melting pot of the world όπως λέμε, δηλαδή εκεί που συναντιόταν όλος ο κόσμος, εκεί που υπήρχαν 40 και 50 φυλές και να γνωρίζεις ανθρώπους από την Ασία, ή την Λατινική Αμερική, σου δίνει μια άλλη αίσθηση του κόσμου. Το να γνωρίζεις νέες κουλτούρες, ιδιαίτερα σε μια τόσο μικρή ηλικία όπως ήμουν εγώ, ήταν ένα πανεπιστήμιο ζωής.
Επίσης να αναφέρω ότι ζούσα στο New Jersey, επειδή ήταν πιο φτηνά τα ενοίκια.
Μαζί μου είχα και τις δύο αδελφές μου. Είχα την τύχη να ενοικιάζουμε ένα σπίτι σε πολύ καλή περιοχή, κάπου κοντά έμενε και η αδελφή της μητέρας μου, που ήταν μετανάστρια και είχαν επιχείρηση δική τους και από τη πρώτη μέρα που πήγα στη Νέα Υόρκη εργαζόμουν σε πιτσαρία.

Αντιδήμαρχε ήσουν πιτσαδόρος στη Νέα Υόρκη!
Βεβαίως, όπως βλέπετε σήμερα κάτι παιδιά ξένους που κάνουν delivery πίτσα έτσι κι εγώ από το 1986 μέχρι το 1993 σπουδάζοντας έκανα παράλληλα και παραδόσεις πίτσας στην Νέα Υόρκη και στο New Jersey.

Μετά το πρώτο σας πτυχίο τι κάνατε;
Πήρα υποτροφία από το Pace University στη Διοίκηση Δημόσιων Επιχειρήσεων και ΜΚΟ όπου και πήρα το Master in Public and not Profit Organizations.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εκτός από πιτσαδόρος, εργάστηκα στη Κυπριακή Πρεσβεία στα Ηνωμένα Έθνη εθελοντικά για 4 μήνες όπου παρευρισκόμουν στις επιτροπές της Γενικής Συνέλευσης της 44ης αλλά και της 45ης Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Βοηθούσα τους διπλωμάτες με τις διάφορες ομιλίες, έφερνα ομιλίες ξένων κρατών στην Πρεσβεία της Κύπρου και στο Mission of Cyprus to the United Nations.
Επίσης είχα εργαστεί ως βοηθός του Γενικού Διευθυντή της πόλης του Tarrytown που βρίσκεται στη Βόρεια Νέα Υόρκη, επί πληρωμή αυτή τη φορά. Είχα κάνει το Thesis μου στo Tarrytown που βρίσκεται στη κομητεία Westchester, βόρεα του Μανχάτταν. Εκεί εργάστηκα ως βοηθός του Γενικού Διευθυντή της πόλης και ασχολήθηκα με διάφορες νομοθεσίες, ως επίσης βρίσκοντας κονδύλια για το Tarrytown.

Άρα μπορούμε να πούμε ότι η ενασχόληση σας με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε από το Tarrytown της Νέας Υόρκης;
Ναι. Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε από τότε που ήμουν φοιτητής στην Νέα Υόρκη.

Μα αυτά δεν μας τα ξαναείπατε αντιδήμαρχε!
Δεν είμαι άνθρωπος του marketing και του showoff.

Μα είναι κομμάτι του βιογραφικού σας….
Σαφώς, ναι.

Πότε επιστέψατε στη Κύπρο;
Το 1993. Επιστέφοντας στην Κύπρο είχα εξασφαλίσει εγγραφή στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ για να συνέχιζα εκεί τις σπουδές μου. Αγαπούσα τις ακαδημαϊκές γνώσεις και ήθελα να συνεχίσω περεταίρω τις σπουδές μου με post graduate degree στα International affairs. Ωστόσο, η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα. Ο πατέρας μου είχε ένα μικρό μπακάλικο, που είμαι βέβαιως πως οι περισσότεροι Λαρνακείς το γνωρίζουν, ήταν το “Φτηνό Καλάθι” στην Ερμού. Με παρακάλεσε πριν φύγω για το post graduate degree, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είχα εξασφαλίσει με μισή υποτροφία, στην Ολλανδία, να τον βοηθήσω με το μπακάλικο. Θα το ανακαινίζαμε. Από το 1993 μέχρι το 1995 στα δύο χρόνια ανακαίνισης και ανανέωσης το μπακάλικο υπερδιπλασίασε τα κέρδη του. Οι γονείς μου ήταν άνθρωποι του Δημοτικού, τότε ξεκίνησε το ΦΠΑ και όλα τα τιμολόγια ξεκίνησαν να βγαίνουν στα αγγλικά, οπόταν τους ήμουν μία πολύτιμη βοήθεια. Θυμάμαι μου είχε πει ο πατέρας μου “αν φύγεις εσύ τώρα τι θα γίνει το μπακάλικο μας;” Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές ήταν πολλές, από ένα μικρό μπακάλικο είχε γίνει supermarker. Εν τω μεταξύ εκείνο το διάστημα είχα γνωρίσει την σήμερα σύζυγο μου και ήταν οι καταστάσεις τέτοιες που τελικά έμεινα εδώ.

Αντιδήμαρχε ποιες αλλαγές φέρνει η μεταρρύθμιση όσον αφορά στο ρόλο του Δημάρχου και Αντιδημάρχου;
Όλες οι εξουσίες με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα παραμένουν στον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος θα καθορίσει ποιες εξουσίες και ποιο εκτελεστικό πρόγραμμα, θα κάνει ο Αντιδήμαρχος.
Ήδη ο Δήμαρχος μου έχει εμπιστευτεί εδώ και 7 χρόνια το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας στο οποιο προεδρεύω, ως επίσης και το Χρυσοστόμειο Ίδρυμα για τους ηλικιωμένους μας, καθώς και πολλές άλλες δουλειές τις οποίες εκτελώ όταν απουσιάζει ο Δήμαρχος όπως πχ στη Προεδρία της Ένωσης Δήμων που πολλές φορές τον έχω αντικαταστήσει. Επειδή όπως προανέφερα μέσα από τη συνεργασία μας έχω κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του, όπως κι αυτός τη δική μου. Πολλές ήταν οι φορές που αντικατάστησα τον Δήμαρχο και στο Δημαρχείο, αλλά και σε διάφορες εκδηλώσεις εκπροσωπόντας το Δήμο Λάρνακας και στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Για μένα είναι γνωστά τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, γνωρίζω πολύ καλά το Δήμαρχο και γνωρίζω πως πρέπει να είναι η συνεργασία Δημάρχου Αντιδημάρχου, έτσι ώστε ο Δήμαρχος να νιώθει άνετα και να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στη πόλη μας.
Βεβαίως οφείλω να τονίσω ότι με την μεταρρύθμιση και μετά τις εκλογές Ιουνίου ο Αντιδημαρχος θα έχει περισσότερες ευθύνες, αφού και οι ευθύνες του Δημάρχου θα είναι αυξημένες. Ηενοποίηση με Λιβάδια και Ορόκλινη θα αυξήσουν τις ευθύνες του Αντιδημάχου Λάρνακας. Εγώ προσωπικά δηλώνω πανέτοιμος να αναλάβω μια τέτοια θέση, διότι έχω την εμπειρία, έχω τις γνώσεις και έχω αποδείξει πως μπορώ να συνεργάζομαι σωστά, αγαστά και με εντιμότητα όχι μόνο δίπλα από το Δήμαρχο μας, αλλά και δίπλα από ολόκληρο το Δήμο μας και προπάντων δίπλα από τη πόλη μας.
Δηλώνω πανέτοιμος και γνωρίζω πως έχω όλα τα εφόδια και γνώσεις για μια τέτοια απαιτητική θέση.

Το όραμα σας για τη πόλη μας ποιο είναι; Ως σύζυγος, πατέρας, αντιδήμαρχος, σκαλιώτης, τι ονειρεύεστε για τη Λάρνακα.
Το όραμα μου για τη Λάρνακα είναι να κάνουμε τη πόλη μας ένα υπέροχο τόπο διαμονής για όλους. Να φέρουμε νέες επενδύσεις, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας. Ηδη είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι πάρα πολλές αιτήσεις στο Δήμο έχουν μετατραπεί από οικιστικά διαμερίσματα σε γραφεία. Αυτό χρειάζεται η Λάρνακα, γραφεία, να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας που αναγκάζονται να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις να εργάζονται ή ακόμη και στο εξωτερικό. Άλλωστε τόσο εγώ όσο και ο Δήμαρχος έχουμε δουλέψει με πολλές συναντήσεις στο εξωτερικό έτσι ώστε να φέρουμε στη Λάρνακα γραφεία, επιχειρήσεις και επενδυτές.
Να κάνουμε τη Λάρνακα μια πόλη του πολιτισμού και ναι μπορούμε να γίνουμε η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Η Λάρνακα είναι η πόλη του πολιτισμού με βαθιές ρίζες στην ιστορία της Κύπρου.
Να προσελκύσουμε πανεπιστήμια, εργαστήκαμε γι αυτό, έχουμε βάλει τις βάσεις και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν πανεπιστήμια στη πόλη μας. Ήδη η Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι ένα έργο προς υλοποίηση. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ελληνικά πανεπιστήμια για να έρθουν στη πόλη μας, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελα να δω μια Λάρνακα που ναι μεν να αναπτύσσεται, αλλά να διατηρήσει τη ταυτότητα της, να παραμένει μια ασφαλής πόλη και να προσφέρει τα πάντα σε παιδιά, σε νέους, αλλά και στους ηλικιωμένους μας.
Αυτό που ονειρεύομαι είναι να αναπτύξουμε τη Λάρνακα εμπορικά και οικονομικά όσο μπορούμε, αλλά να καταφέρουμε να την κρατήσουμε ανθρώπινη, ασφαλή, με σεβασμό προς το περιβάλλον και σίγουρα δεν θέλουμε να την καταντήσουμε σαν άλλες πόλεις της Κύπρου. Η Λάρνακα είναι μια και μοναδική και τέτοια πρέπει να παραμείνει, παρόλες τις όποιες αναπτύξεις.

Παίζει ρόλο για την υποψηφιότητα σας, αλλά και για εσάς προσωπικά, το ότι σας στηρίζουν μεγάλα κόμματα όπως είναι το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ;
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ που με στηρίζουν, είναι τιμή και ευθύνη η στήριξη τους προς το πρόσωπο μου. Είναι τρία ιστορικά κόμματα που έχουν προσφέρει με το δικό τους τρόπο στην κοινωνία και το να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, μου δημιουργεί ευθύνη και τιμή και τους ευχαριστώ δημόσια. Σε περίπτωση εκλογής μου θα κάνω τα πάντα για να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους θα με τιμήσουν με τη ψήφο τους, αλλά και τα κόμματα που εμπιστεύτηκαν το όνομα μου για τη θέση του Αντιδημάρχου Λάρνακας.

Ποια είναι τα βασικότερα θέματα που θα έχει να δει το νέο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές Ιουνίου;
Είναι πολλά τα θέματα….Θεωρώ πως το πρώτο θέμα είναι η συνέχιση της δημιουργίας επικοινωνίας μεταξύ του ΤΕΠΑΚ και της Λάρνακας για να πάρει σάρκα και οστά η σχολή.
Η σωστή εξέλιξη της ανάπτυξης της περιοχής που βρίσκονταν οι πετρελαιοδεξαμενές. Ο Δήμος πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί τις εταιρείες να προχωρήσουν στο έργο τους. Ήδη η μία η μεγαλύτερη έχει ανακοινώσει τοπικό σχέδιο και ένα πολύ όμορφο σχέδιο ανάπτυξης το οποίο ο Δήμος πρέπει να στηρίξει και να βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Αριστερά πηγαίνοντας προς Δεκέλεια, το πρώην Διυλιστήριο που ανήκει στο Κράτος θα προσπαθήσουμε να δοθεί σε μια Πανεπιστημιακή σχολή ή να δοθεί στο Δήμο για να το αξιοποιήσει σε θέματα εκπαίδευσης.
Πρέπει να πλουσιέψει η Λάρνακα σε τριτοβάθμια εκπαίδευση.Και γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ήδη ο Δήμαρχος μιλά με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η ανάπτυξη Λιμανιού Μαρίνας;
Η δρομολόγηση της ανάπτυξης και της βελτίωσης Λιμανιού – Μαρινας είναι βεβαίως από τα πιο σημαντικά θέματα που θα πρέπει να δει το νέο δημοτικό συμβούλιο. Καταρχάς επιβάλλεται πίεση προς τη Κυβέρνηση, διότι το συμβόλαιο έχει υπογραφεί μεταξύ Κυπριακής Κυβέρνησης και Επενδυτή. Ο επενδυτής όπως είναι γνωστό έχει αλλάξει. Πρέπει να γίνουν πιέσεις έτσι ώστε να υλοποιηθεί το έργο όπως έχει ανακοινωθεί και όπως έχει κατακυρωθεί η προσφορά. Διότι αν δεν προχωρήσει το έργο, η Λάρνακα θα έχει πρόβλημα.
Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι με τις σωστές ενέργειες και πιέσεις θα προχωρήσει όπως πρέπει το έργο. Ήδη ο Δήμαρχος Βύρας ασκεί πιέσεις.
Το θέμα Μαρίνα και Λιμάνι πρέπει να είναι μια από τις προτεραιότητες του νέου δημοτικού συμβουλίου. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να υποβοηθήσω σε αυτή τη προσπάθεια για να υλοποιηθεί το έργο, όπως έχει κατακυρωθεί στον προσφοροδότη.

Αντιδήμαρχε ποια είναι τα αγαπημένα σου χόμπι;
Το ποδόσφαιρο, ο κινηματογράφος, να περπατώ μέσα στη πόλη….Αλλά το πιο αγαπημένο μου “χόμπι” είναι η επαφή με τον κόσμο, να μιλούμε για τα της πόλης μας, να κουβεντιάζουμε, να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα, αυτό που αγαπώ ιδαίτερα είναι να είμαι αντιδήμαρχος της πόλης που αγαπώ, της πόλης που είναι η πόλη της οικογένειας μου, της πόλης μέσα στη οποία γέννησα τρεις γιους.
Να βοηθώ τον κόσμο εκεί όπου μπορώ, εκεί που μας δίνεται η ευκαιρία ως Δήμος να βοηθήσουμε. Να ακούμε το κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα του, να αναδεικνύουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις, να βελτιώνουμε το Φεστιβάλ του κατακλυσμού η οποία είναι καθαρά σκαλιώτικη υπόθεση, να βελτιώνουμε το φεστιβάλ του καλοκαιριού, να υποβοηθούμε αυτούς που δημιουργούν, που γράφουν βιβλία, κάνουν εκθέσεις, παρουσιάζουν μουσικές παραστάσεις, να συνεχίσουμε να βοηθάμε ως Δήμος τους ΜΚΟ όπως είναι ο Σύνδεσμος κατά πλάκας σκλύρηνσης, αντικαρκινικός, ΠΑΣΥΚΑΦ, να δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Θα ήθελα να κλείσουμε με το μήνυμα σας στους αναγνώστες μας. Και ως αντιδήμαρχος Λάρνακας και ως υποψήφιος αντιδήμαρχος.
Καταρχάς πριν απαντήσω να σου πω ότι χαίρομαι που διαλέξατε αυτή την καφετέρια για τη συνέντευξη μας, δίπλα από το κτήριο της Ευανθίας Πιερίδου. Η Ευανθία Πιερίδου ήταν μια μεγάλη ευεργέτιδα της Λάρνακας , η οικογένεια Πιερίδη ήταν μια επιφανής οικογένεια η οποία πρόσφερε τα μέγιστα στη Λάρνακα και σύνδεσε το όνομα της με τη Λάρνακα. Μουσείο Πιερίδη, το Μέλαθρο που δώρισε η Ευανθία Πιερίδου και πολλά πολλά άλλα.
Το μήνυμα μου είναι πως η Λάρνακα έχει αλλάξει προς το καλύτερο τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτά τα τελευταία 7 χρόνια εργάζομαι συνειδητά στο πλευρό του Δημάρχου μας Ανδρέα Βύρα, για το καλώς νοούμενο συμφέρον της Λάρνακας. Έχουν γίνει πολλά έργα, θα αναφέρω μόνο μερικά: Δημοτική Αγορά, Πλατεία Ζουχούρι, η διεκδίκηση και εξασφάλιση του παλιού νοσοκομείου ως χώρος Δημαρχείου, δημιούργήσαμε πιο κατάλληλες συνθήκες μέσα στο κέντρο της πόλης για ΑΜΕΑ, ολοκληρώθηκε η πλατεία στους Αγίους Ανάργυρους, το πάρκο καλλιτεχνών “Μεσόγειος” στη Πιαλέ Πασιά, η πρόσοψη της Πιαλές Πασιά, ο Δημοτικός κήπος, η οικία του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή και του πρώην επάρχου…έχουν γίνει πολλά έργα.
Θα ήθελα με την μεταρρύθμιση, αν ο κόσμος με επανεκλέξει στη θέση Αντιδημάρχου Λάρνακας, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις συνθήκες ζωής και καθημερινότητς των δημοτών μας, να προσπαθήσουμε να γίνει σωστά η ενοποίηση Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης. Να γίνει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο. Να δώσουμε προτεραιότητα στους ηλικιωμένους μας, κάτι που σας ομολογώ πως έχω ιδιαίτερη έγνοια και ως άνθρωπος και ως προεδρευων του Χρυσοστόμειου Ιδρύματος.
Με ενδιαφέρει να δώσουμε ακόμη περισσότερη σημασία στο πολιτισμό της πόλης μας, ως Προεδρεύεων του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας τα τελευταία 7 χρόνια έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κομμάτι του πολιτισμού και γνωρίζω πως έγιναν πολλά και μπορούν με όραμα και δουλειά για να γίνουν ακόμη περισσότερα. Αξίζει να αναφέρω πως το Ίδρυμα με χαμηλά δίδακτρα προσφέρεται ιδιαίτερα σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.
Το μήνυμα μου είναι πως μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα είχαμε μια αγαστή συνεργασία, κάναμε πολλή δουλειά και έχουμε κι άλλα πολλά να κάνουμε, με γνώμονα πάντα μια καλύτερη Λάρνακα. Με όραμα και στόχο να παραδώσουμε μια καλύτερη Λάρνακα στα παιδιά μας και να κοιτάμε τον κάθε δημότη στα μάτια, περήφανοι για όσα μαζί πετύχαμε!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κλάπηκαν 12 δέντρα από τη πρόσφατη δεντροφύτευση του Δήμου Αραδίππου / Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία

Ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Χριστόδουλος Πάρτου, συμμετείχε πρόσφατα στην δενδροφύτευση που έγινε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος μαζί με την εθελοντική ομάδα από το προσωπικό της

error: Content is protected !!