Search
Close this search box.

Βολές Προέδρου ΕΛΑΜ για ακροδεξιό παρελθόν Ανδρέα Αποστόλου



Σε έντονο προκλογικό κλίμα συζήτησαν στο τηλεοπτικό πλατό ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Ζιζόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου. 
Ο κ. Χρίστου ανέφερε στον κ. Σιζόπουλο πως ο αντιπρόεδρος του κόμματος του, κ. Ανδρέας Αποστόλου (και Βουλευτής Λάρνακας), ήταν μέλος του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. (Κίνημα Ενότητος Σωτηρίας, κυπριακή εθνικιστική παράταξη στην Αθήνα) και είχε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.


Συγκεκριμένα ο διάλογος των προέδρων ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ στην εκπομπή του κ. Καρεκλά ήταν ο εξής:



ΚΑΡΕΚΛΑΣ προς Σιζόπουλο: Έχετε ακροδεξιά στοιχεία στο κόμμα σας;


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς και δεν έχουμε ακροδεξιά στοιχεία στο κόμμα μας. Σαφώς και δεν έχουμε! Ούτε πραξικοπηματίες έχουμε, ούτε ακροδεξιά στοιχεία έχουμε. 


ΚΑΡΕΚΛΑΣ: Ολοκληρώστε παρακαλώ εσείς και φύγαμε.


ΧΡΙΣΤΟΥ: Όσον αφορά την ΕΔΕΚ να σημειώσουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του κόμματος σας ήταν Πρέοδρος της Φοιτητικής Παράταξης ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ποια αντιπρόεδρος μας;


ΧΡΙΣΤΟΥ: Ο Αντιπρόεδρος σας, ο κ. Αποστόλου. Δεν το γνωρίζετε;


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Tι;


ΧΡΙΣΤΟΥ: Ήταν πρόεδρος του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ναι ή όχι;


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Όσοι ήταν στο ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ είναι όλοι προδότες, είναι όλοι πραξικοπηματίες;
ΧΡΙΣΤΟΥ: Εσύ να μας πεις


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ σας λέω εσάς που δεν τους καταδικάσατε και αν κάποιος βγει δημόσια αυτή τη στιγμή και το καταδικάσει και κάνει τη μεταστροφή του και πει συγνώμη βεβαίως και θα τον δεχθώ. Φτάνει να ακολουθεί τις θέσεις μου. Και να ακολουθεί τη γραμμή μου.


ΧΡΙΣΤΟΥ: Να ξεκαθαρίσω το εξής, εγώ θεωρώ σωστό το ότι ο κ. Αποστόλου ήταν Πρόεδρος του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ, αλλά για να καταλάβω κάτι, σας ζήτησε συγνώμη για να τον δεχθείτε στην ΕΔΕΚ;


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι η θέση του ξεκάθαρη, βεβαίως, ποιες είναι οι θέσεις του. Παρακολουθείστε τι δηλώνει. Και είναι προφανές πως οποιοσδήποτε για να έρθει να ενταχθεί στην ΕΔΕΚ είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τις θέσεις της ΕΔΕΚ. 


ΧΡΙΣΤΟΥ: Αυτό δηλαδή σημαίνει πως είτε περνούσε και λίγο από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πέρασε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, περάσατε εσείς από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΧΡΙΣΤΟΥ: Είμαι μάρτυρας κύριε Σιζόπουλε, βεβαίως και πέρασε! Βεβαίως και πέρασε σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις. Εννα σας πω εγώ ναι, αφού λέτε ότι ήμουν εκεί, προφανώς είμαι πιο αξιόπιστος μάρτυρας από εσάς.


ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Δώστε μας τις φωτογραφίες όπως σας δίνουμε εμείς τις φωτογραφίες.

ΧΡΙΣΤΟΥ: Δεν με θεωρείτε αξιόπιστο δηλαδή;
ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι.Σαφώς και δεν σας θεωρώ, όταν εδώ αρνιόσασταν ότι σας είχε καταδικάσει η Ελληνική Δικαιοσύνη για οπλοκατοχή και αναγκαστήκατε να το παραδεχθείτε προχθές και σε αυτό το στούντιο ο βουλευτής σας μου έλεγε ότι είμαι ψεύτης, ε τότε ναι δεν σας εμπιστεύομαι.



Αναμένουμε να δούμε αν το θέμα θα έχει συνέχεια και αν το ΕΛΑΜ αποδείξει με φωτογραφικό ή άλλο υλικό (youtube) την σχέση του κ. Αποστόλου με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Να αναφέρουμε ότι το SkalaTimes έχει αποστείλει στον κ. Αποστόλου εδώ και καιρό ερωτήσεις για συνέντευξη του κι ανάμεσα σε άλλα υπάρχει ερώτηση για την άποψη του όσον αφορά στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, αλλά και στην Κύπρο. 
Αναμένουμε τις απαντήσεις του, καθώς έχει δεσμευτεί πως θα μας απαντήσει. Πιστεύουμε πως ο κόσμος και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι θα έχουν καλύτερη εικόνα να ακούσουν από τον ίδιο την όποια τοποθέτηση του.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!