Search
Close this search box.

Κώστας Τίγγης: «Ξεκινήσαμε εδώ και 7 χρόνια, όχι την προεκλογική μας εκστρατεία, αλλά τα έργα, την παρουσία μας μέσα στο κόσμο»

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, κύριος Κώστας Τίγγης επαναδιεκδικεί τη θέση του, στον νέο πλέον Δήμο της περιοχής, ως Αντιδήμαρχος Περβολιών. Με την ευκαιρία αυτή το SkalaTimes μίλησε μαζί του. Της Γιώτας Δημητρίου Πρόεδρε βρισκόμαστε εδώ σε καφετέρια στα Περβόλια, είναι γεγονός ότι τα Περβόλια Λάρνακας έχουν εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.Όντος έτσι είναι … Read more Κώστας Τίγγης: «Ξεκινήσαμε εδώ και 7 χρόνια, όχι την προεκλογική μας εκστρατεία, αλλά τα έργα, την παρουσία μας μέσα στο κόσμο»

Μάριος Πολυβίου: Ένεση για ξενοδόχους και τουρισμό Λάρνακας το EURO U17

Η διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17 στην Κύπρο είναι μια καλή ένεση για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό της Λάρνακας, είπε στο philenews podcast ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Λάρνακας, Μάριος Πολυβίου. Η επαρχία Λάρνακας θα κληθεί να φιλοξενήσει αρκετούς από τους αγώνες της διοργάνωσης ενώ όπως είπε ο κ. Πολυβίου, στα ξενοδοχεία της πόλης θα διαμείνουν … Read more Μάριος Πολυβίου: Ένεση για ξενοδόχους και τουρισμό Λάρνακας το EURO U17

Πάρκο στην Ορόκλινη με τη βοήθεια κατοίκων

Ακόμη ένα πάρκο / παιχνιδότοπος στην οδό Αντώνη Σιακαλλή στην Ορόκλινη που φιλοξενεί πάρα πολλά παιδιά αναμορφώθηκε, δεντροφυτεύτηκε με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου και την εθελοντική συνεργασία και προσφορά των δημοτών που διαμένουν στα διπλανά σπίτια! Μέσα από ανάρτηση στα ΜΚΔ το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης ευχαρίστησε τους δημότες για τη προσφορά και βοήθεια τους. «Τους … Read more Πάρκο στην Ορόκλινη με τη βοήθεια κατοίκων

Γιάννης Μπέζος: «Να αφήσουμε τα βαρύγδουπα και τα ψευτοσοσιαλιστικά, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε λόγο»

SkalaTimes Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για όλα με το δικό του αυθεντικό ύφος και όπως πάντα, μίλησε έξω από τα δόντια. Ανάμεσα σε πολλά ενδιαφέροντα που είπε, αναφέρθηκε και στην πολιτική επικαιρότητα, την δουλειά του, αλλά και στην «γενιά του Πολυτεχνείου». Συγκεκριμένα ο … Read more Γιάννης Μπέζος: «Να αφήσουμε τα βαρύγδουπα και τα ψευτοσοσιαλιστικά, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε λόγο»

Η Μητέρα όλων, η μάνα του Θανάση!

Δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας βρέθηκαν χθες  το πρωί έξω από το κτίριο της Νομικής Υπηρεσίας, για να σταθούν στο πλάι της οικογένειας του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Με τη χαροκαμένη μητέρα, Αντριάνα Νικολάου να δηλώνει πως: «Είσαστε όλοι τα παιδιά μου και τα αδέρφια μου, δεν είμαι μονή μου τώρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» Η … Read more Η Μητέρα όλων, η μάνα του Θανάση!

error: Content is protected !!