Search
Close this search box.

O Υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Άγγελος Χατζηχαραλάμπους στον Γιάννη Διανέλλο

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου βρέθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, σε μια podcast συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρόσφατη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κ. Χατζηχαραλάμπους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρεάς Βύρας ανέφερε από το βήμα ότι o Άγγελος Χατζηχαραλάμπους ήταν ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες την τελευταία επταετία.
Ο Ανδρέας Βύρας τόνισε: “Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, εάν εκλεγώ Δήμαρχος, ότι δεν θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με τον Άγγελο Χατζηχαραλάμπους. Λέω ότι αν εκλεγώ εγώ και δεν εκλεγεί ο Άγγελος, είναι μισή δουλειά και με μισές δουλειές δεν κάνεις τίποτε. Έτσι για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκλογή του Άγγελου και έτσι πρέπει να εργαστούμε”.

Στο στούντιο μαζί με τον Γιάννη Διανέλλο, ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, Ανεξάρτητος Υποψήφιος Πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας. Μιλάμε για το τι προϋποθέτει η μεταρρύθμισή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα προβλήματα αλλά και τα θετικά που μπορεί να προκύψουν από αυτήν, το όραμα του και τους στόχους του αλλά και το πως ονειρεύεται τη Λάρνακα.

Κάντε κλικ στο πιο κάτω λινκ και ακούστε τη κουβέντα του Γιάννη Διανέλλου με τον Άγγελο Χατζηχαραλάμπους:

https://www.podcastics.com/podcast/episode/angelos-chatzecharalampous-301072/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0VNTXqL4evyJGp2MNC_jDFsg7hWKywvoJWVG5M-2ARgsR1xv1le1VQ8Yg_aem_AcTk6-KRUrMpNbX0j9DCS39Fd8-e9qxY2G-7Y_BYEVUSiHLmzEahDa75osHH9BR_S8TIyXVA0fsZeoTytNupUY5h

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!