Search
Close this search box.

Θέατρο ΡΟΗ Λάρνακας: “Καλούμε την Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Κασσιανίδου, αφού η ίδια παραδέχθηκε την αδικία που μας επέβαλε το Υφυπουργείο στο Α’ εξάμηνο, να αποκαταστήσει άμεσα την κατ’εξακολούθησην αδικία που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα Υφυπουργείο που θέλει να παράγει πολιτισμό!

Ανακοίνωση Θεάτρου ΡΟΗ  ως  προς τα αποτελέσματα του σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ 

Η κατεξακολούθησην ανάλγητη και  σκληρή στάση του Υφυπουργείου πολιτισμού προς την θεατρική ομάδα ΡΟΗ μόνο αγανάκτηση μας φέρνει.

Εκτός από την ανεργία που θα επιφέρει η απόφαση του Υφυπουργείου στους συντελεστές καλλιτέχνες,  συντελεί κατάφωρη αδικία σε μια θεατρική ομάδα που εχει σαν στόχο την εξέλιξη και την αναζωογόνηση του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι της πόλης της Λάρνακας και γεννικά της Κύπρου.

Τα αποτελέσματα του σχεδίου Θυμέλη μαρτυρούν από μόνα τους την απαξίωση μιας ολόκληρης πόλης αφού κανένα απο τα επαγγελματικά θέατρα δεν επιχορηγήθηκε και βάζει ταφόπλακα στην  εξέλιξη του πολιτισμού στην πόλη μας.

Καλούμε την Υφυπουργό Πολιτισμού ,κ . Λίνα Κασσιανίδου, αφού η ίδια παραδέχθηκε την αδικία που μας επέβαλε το Υφυπουργείο στο Α’ εξάμηνο να αποκαταστήσει άμεσα την κατ’εξακολούθησην αδικία που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα Υφυπουργείο που θέλει να παράγει πολιτισμό. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!