Search
Close this search box.

Η Πάφος καίγεται….

Συναγερμός έχει σημάνει στις πυροσβεστικές δυνάμεις της Πάφου, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σήμερα Τρίτη (11/6) και η οποία φαίνεται να μαίνεται ανεξέλεγκτα. 

Εντοπίστηκαν 2 πρόσωπα που αγνοούνταν για ώρα – Πολύ δύσκολη η κατάταση – Εκκενώθηκαν χωριά, έκλεισαν δρόμοι.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην επαρχία Πάφου, στην περιοχή των χωριών Χούλου – Λεμόνας τα οποία εκκενώνονται, σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας στα ΜΚΔ.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά μεταξύ των χωριών Πολέμι, Άγιος Δημητριανός, Ψάθι, Δρύμου, Γιόλου και Δρυμιάς, όπου εκκενώνεται το χωριό Ψάθι. Κλειστός παραμένει ο δρόμος από Λεμονάρι προς Πολέμι και ο δρόμος Αγίου Δημητριανού προς Ψάθι. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παραδρόμων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

error: Content is protected !!