Search
Close this search box.

Μάθημα ζωής από τον Δημήτρη Σταρόβα: Το συγκινητικό βίντεο και τα μηνύματα στήριξης των celebrities

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας στο προφίλ του στα social media μετά και την σοβαρή περιπέτειεα υγείας που πέρασε και συγκεκριμένα το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη και το οποίο του άφησε κάποια προβλήματα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρήκε το θάρρος να ανεβάσει ένα βίντεο με μια ομιλία του, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να δυσκολεύεται να μιλήσει, αν και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όπως θα δείτε κι εσείς από το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media. 

Μέσα από την ομιλία του θέλησε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει όλους για τα μηνύματα αγάπης που λάμβανε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ενώ όπως είπε αρχικά «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, κάθε μέρα βελτιώνομαι». Η συγκεκριμένη ομιλία του συγκίνησε τους πάντες. Μάλιστα είπε ότι αρχικά δεν ήθελε να κάνει το βίντεο αυτό για να μην τον δούμε έτσι όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό, για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε… Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι.Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!