Search
Close this search box.

Το Λαrnαkαrts χαρτογραφεί τους καλλιτέχνες και τη πολιτιστική ζωή της Λάρνακας

Η νέα ιστοσελίδα του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 Λαrnαkαrts επιδιώκει να χαρτογραφήσει τους καλλιτέχνες και την πολιτιστική ζωή της Λάρνακας.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί όλη την καλλιτεχνική δραστηριότητα της Λάρνακας σε ένα μόνο διαδικτυακό “μέρος”.
Το Λαrnαkαrts είναι μια πλατφόρμα του Οργανισμού ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 που θα καταγράφει όλες τις πολιτιστικές ενέργειες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας και την ίδια ώρα θα παρουσιάζει και θα συστήνει όλους τους καλλιτέχνες.

Ως εργαλείο ενημέρωσης και δικτύωσης η πλατφόρμα επιδιώκει τόσο να χαρτογραφήσει την καλλιτεχνική κοινότητα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας όσο και να ενημερώνει για διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες έτσι ώστε να προκαλέσει μεγαλύτερη συμμετοχή των κατοίκων και επισκεπτών στα διάφορα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και να συμβάλει στην διάχυση της τέχνης σε όλη τη πόλη και επαρχία Λάρνακας, κάτι που άλλωστε αποτελεί ένα από τους πολλούς στόχους του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030.

Επισκεπτείτε την πλατφόρμα εδώ: https://larnakarts.cy/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!