Search
Close this search box.

“Με λένε Ανίσα, Καρολάιν και Ελένη… Με σκότωσε το σύστημα που τους ξεπλένει”

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Ζήνα Κουτσελίνη όταν μέσα από την εκπομπή της στις 17 Ιουνίου, αναφερθηκε στον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από το σύζυγο της τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και είπε:
«Ο Απόστολος Λύτρας δυστυχώς έβαλε τραύμα στο παιδί του. Αυτό νομίζω θα το εισπράξει, θα το καταλάβει και θα του πάρει πολύ χρόνο να λύσει αυτά τα ζητήματα. Θέλω να το πω γιατί πρέπει να είμαι έντιμη και με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε επώνυμα με το πρόσωπό του, δυστυχώς στον περίγυρο του σχολείου, στους γονείς, θα είναι το καίριο ζήτημα κι έτσι θα δημιουργηθεί μια δυσκολία.
Πρέπει να το πω. Πρέπει να τα λέμε. Η συγγνώμη δεν ξέρω αν αρκεί για τη γυναίκα του, τη Σοφία. Πάντως για το παιδί του όσες κι αν είναι οι συγγνώμες αυτά τα τραυματάκια… και ξέρω πόση είναι η λατρεία στα παιδιά του… Τη δεδομένη στιγμή τα ξέχασε και τα έβαλε στην άκρη όταν συνέβησαν τα γεγονότα».
Και πρόσθεσε: «Τους γνωρίζω προσωπικά και τους 2 και επ’ ουδενί είδα ποτέ πως σε αυτό το ζευγάρι υπήρχε θέμα. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο ίδιο τραπέζι κάτσαμε, γελούσαμε όλο τα βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Θέλω να πω ότι όταν κλείνουν οι πόρτες, που να ξέρεις; Η γειτονιά η δική μου ήξερε, αλλά δεν έκανε τίποτα. Η γραμμή της εκπομπής έχει μόνο μία πλευρά. Είναι δυνατόν ως γυναίκα να μην υπερασπιστώ την Σοφία; Τι να βγω και να πω; Τι καλός άνθρωπος που είναι; Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, αλλά το ομολόγησε, αυτή είναι η αλήθεια».
Λίγο αργότερα, ωστόσο, ανέφερε: «Εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή, πλήττεται;», με τον Δημήτρη Μαρέδη να λέει φωνάζοντας: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός. Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι σε μία γυναίκα ή σε έναν άντρα είναι καταδικαστέος».

Η τελευταία τοποθέτηση της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα ΜΚΔ, στα ΜΜΕ και σε Ελλαδικές εκπομπές, αφού κάποιοι θεώρησαν πως με αυτά τα λόγια “ξεπλένει” την ανεπίτρεπτη πράξη του θύτη.

Light VS Κουτσελίνη

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πλυντήριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παυλίδου VS Κουτσελίνη

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε η Σοφία Παυλίδου σε δημόσια ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στον κ. Μάνο Παπαγιάννη και σε όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Αλμπάνης VS Κουτσελίνη

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα», έγραψε στο twitter ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, σαν απάντηση στα τελευταία της λεγόμενα.

Αρναούτη VS Κουτσελίνη

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν στο Twitter και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη».

Λιάγκας VS Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη».
Και τόνισε:: «Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα».
Και συμπλήρωσε: «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει».
Και κατέληξε ο Γιώργος: «Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger” ούτε αυτό σου αξίζει. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη και η συγχώρεση ακόμα μεγαλύτερο».

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λόγια της κ. Κουτσελίνη απορρέει από την αγανάκτηση του κόσμου που βλέπει την βία κατά των γυναικών να γίνεται τσουνάμι σε Ελλάδα κι όχι μόνο. Ως εκ τούτου οφείλουν όλοι και ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι να προσέχουμε τι λέμε και πώς χρησιμοποιούμε τις λέξεις, γιατί ναι, ζούμε σε ένα σύστημα που ξεπλένει γυναικοκτόνους και παιδεραστές και πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εγκληματικό εφιάλτη!

ΦΤΑΝΕΙ!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι!

Ανακοίνωση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης. Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι! «ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ» Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024,

error: Content is protected !!