Ανακοίνωση ΣΑΛ και ΣΥΛ

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) ενημερώνουν τους πελάτες  τους ότι τα Τμήματα Εξυπηρέτησης του Κοινού θα παραμείνουν κλειστά από τις 13:00 της Παρασκευής, 21ης Ιουνίου 2024, έως και την Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024, συμπεριλαμβανομένης.

Η αναστολή της λειτουργίας οφείλεται σε εργασίες του αφορούν στη μεταφορά των υπηρεσιών των δύο Συμβουλίων στον υπό σύσταση Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ), στα πλαίσια της μεταρρύθμισης,  με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής επανέναρξης των υπηρεσιών από τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024.

Μεταξύ άλλων, βασική προϋπόθεση της μεταρρύθμισης είναι η συνένωση των υπηρεσιών υδατοπρομήθειας και αποχέτευσης. Ως εκ τούτου, από την 1η Ιουλίου 2024η εξυπηρέτηση του κοινού για σκοπούς ύδρευσης και αποχέτευσης θα πραγματοποιείται τόσο στα υφιστάμενα γραφεία του ΣΥΛ, τα οποία βρίσκονται στην οδό Α. Κοραή 12, Λάρνακα, όσο και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη (ΚΕΔ), το οποίο βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Μιαούλη Αρ. 11, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ .

Για επείγοντα θέματα κατά την περίοδο 21η Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου, παρακαλώ όπως καλείτε στα τηλέφωνα 24200500 για θέματα ύδρευσης και 24 815000 για θέματα αποχέτευσης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» : Τρίτο βραβείο κέρδισε η 12χρονη Στέλια του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα

Οι Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,

error: Content is protected !!