“Γραμμή ζωής” του ΠΑΣΥΚΑΦ για 25 χρόνια στη Λάρνακα

Η εκδήλωση ‘Γραμμή ζωής’ του ΠΑΣΥΚΑΦ γιορτάζει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στη Λάρνακα

Μπες και εσύ στη ‘Γραμμή ζωής’ του ΠΑΣΥΚΑΦ το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 8:30 το βράδυ, στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Εδώ και 25 χρόνια χαράζουμε μαζί μια αλλιώτικη γραμμή. Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο Ηλίας Αδάμου και η Άννα Κατσαντώνη, στο τραγούδι η μπάντα ‘Παπιγιόν’ σε ένα κεφάτο καλοκαιρινό πρόγραμμα, χορός από την Romina Costea Dance Art School και σάτιρα από τον Κώστα Πρίγκιπα. Στο χώρο θα υπάρχουν γλυκά, χειροτεχνίες και πολλές εκπλήξεις!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Προστασία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτας Δημητρίου και τελεί υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24 665 198.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και περισσότερα από 38 χρόνια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους, προσφέροντας δωρεάν επαγγελματικές Υπηρεσίες Υγείας παγκύπρια. Παρέχει υπηρεσίες κατ’ οίκον υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας σε 24ωρη βάση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στο πένθος, μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, καθώς και διατροφική υποστήριξη. Το 2023, με τη δική σας βοήθεια, ο ΠΑΣΥΚΑΦ ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 7.968 ασθενών και των οικείων τους, πραγματοποιώντας 39.254 συναντήσεις σε όλη την Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Οργάνωση παραγωγής: Beyond Entertainment Productions, Χορηγοί: Holborn, Bioland Energy Group, Intergaz LTD, Kazoil, Ιατρικό Κέντρο ΕΔΕΜ, Enerco Energy Recovery LTD, Τσιμεντοποιία Βασιλικού, The American University of Cyprus, Υποστηρικτές: Δήμος Λάρνακας, Alexander College, Lithotechnic Printers, Επιγραφοτεχνική Λτδ, Photo KISS Studio, Romina Costea Dance Art School και Χορηγοί Επικοινωνίας: OLA 97.0 FM και LGR Cyprus.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε Περισσότερα!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» : Τρίτο βραβείο κέρδισε η 12χρονη Στέλια του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα

Οι Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,

error: Content is protected !!