Συνεδρία Επιτροπής Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, συνήλθε την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, σε συνεδρίαση η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Όπως ήδη είχε αποφασιστεί κατά τη συνεδρία της εν λόγω Επιτροπής στις 31 Μάϊου 2024, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη, μετά και τις πρόσφατες εκλογές θα δημιουργείτο Ad Hoc Επιτροπή Παρακολούθησης του θέματος από μέρους του Δήμου Λάρνακας η οποία θα αποτελείτο από Μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των Μελών της Επιτροπής Ανάπτυξης η Ad Hoc Επιτροπή συστάθηκε με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λάρνακας και Μέλη αυτής είναι όλοι οι Βουλευτές Λάρνακας, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Σταύρος Σταύρου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Νάκης Αντωνίου.

Η Ad Hoc Επιτροπή θα αποτελέσει  μαζί με την Ad Hoc Επιτροπή του Υπουργείου Μεταφορών μέρος της Επιτροπής Παρακολούθησης και θα έχει ενεργό συμμετοχή στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους και τον αρμόδιο Υπουργό για εξεύρεση λύσεων μπροστά στις δυσκολίες που έχουν προκύψει, καθότι η ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό έργο για την πόλη και πρέπει να καταβληθούν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες από όλες τις πλευρές για την τάχιστη υλοποίηση του.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 25 Ιουνίου 2024

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» : Τρίτο βραβείο κέρδισε η 12χρονη Στέλια του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα

Οι Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,

error: Content is protected !!