Νέος Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας: Η Αρχή μιας Νέας Εποχής για την Πόλη

Δελτίο Τύπου Μία πρώτη γνωριμία με τον νεοσύστατο Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας είχαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 οι δημότες της πόλης, οι οποίοι παρακολούθησαν την ανοικτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα, «Οι Αλλαγές στην Ύδρευση- Αποχέτευση- Αδειοδότηση της Ανάπτυξης και τα Πράσινα Σημεία», με αφορμή την εφαρμογή της μεταρρύθμισης, η οποία προνοεί τη λειτουργία του … Read more Νέος Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας: Η Αρχή μιας Νέας Εποχής για την Πόλη

Η Δάφνη Νικήτα κυκλοφόρησε τη νέα της ποιητική συλλογή με τίτλο «Στιλέτα»

Η Δάφνη Νικήτα κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τίτλο “Στιλέτα” το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Ζωή να κοιταζόμαστε διαρκώς στα μάτια, μόνοι μέσα σε μια θαυμάσια έρημο.Η παράγκα στο δάσος είναι ευλογία, όπως τα αδέσποτα σκυλιά που σώθηκαν. Η αναμονή είναι βαρετή, μόνη επιθυμία η επιστροφή στην εξοχήπου καίγεται. Τυλίγουν τα παιδιά τους με χρωματιστά … Read more Η Δάφνη Νικήτα κυκλοφόρησε τη νέα της ποιητική συλλογή με τίτλο «Στιλέτα»

Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για το θάνατο του Νίκου Σταυρή Κότροφου που απεβίωσε σήμερα το πρωί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού Τμήματος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και ολόκληρη η ερυθρόλευκη οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Σταυρή Κότροφου που απεβίωσε σήμερα το πρωί. Ο Νίκος υπήρξε για δεκαετίες και μέχρι το τέλος της ζωής του μέλος του Σωματείου και υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο … Read more Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για το θάνατο του Νίκου Σταυρή Κότροφου που απεβίωσε σήμερα το πρωί

6ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας Ορεινής Λάρνακας

Για άλλη μια χρονιά, τα Μελισσοχώρια της Ορεινής Λάρνακας, τιμούν αυτόν το θησαυρό της φύσης με το φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας το οποίο φιλοξενείται στο πιο ορεινό χωριό των μελισσοχωριών της περιοχής, στο γραφικό χωριό της Οδούς! Καταπληκτική η σημερινή εκδήλωση μπράβο σε διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν!

Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών: «Είναι χρέος της πολιτείας, σε μια χώρα η οποία 50 χρόνια μετά εξακολουθεί να βιώνει, με την κατοχή, τις συνέπειες του πραξικοπήματος, να υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας»

Η Ανακοίνωση του Συνδέσμου: Στις 19 Ιουνίου 2024, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών απέστειλε επιστολή στον κοινοτάρχη Άσσιας, κ. Γιώργο Ιωάννου, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην απόδοση τιμών σε άτομο το οποίο σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης στο Προεδρικό Μέγαρο στις 15 Ιουλίου 1974, επιτιθέμενος κατά της νόμιμης κυβέρνησης. Ζητήσαμε από τον κοινοτάρχη να ανακαλέσει … Read more Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών: «Είναι χρέος της πολιτείας, σε μια χώρα η οποία 50 χρόνια μετά εξακολουθεί να βιώνει, με την κατοχή, τις συνέπειες του πραξικοπήματος, να υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας»

Χάρης Πολυκάρπου: «Τι λέει η κυβέρνηση για τις εισηγήσεις του ΔΝΤ;»

Γραπτή δήλωση μέλους Π.Γ. ΑΚΕΛ & Επικεφαλής Τομέα Οικονομίας Χ. Πολυκάρπου Την ώρα που καθημερινά η κυβέρνηση θριαμβολογεί για τις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας, το ΔΝΤ βάζει ξανά στο τραπέζι μειώσεις μισθών, κατάργηση της ΑΤΑ και 13ου μισθού. Αυτό και αν αποτελεί κραυγαλέα αντίφαση. Όλοι συμφωνούν ότι ο δημόσιος τομέας χρειάζεται εξορθολογισμό, ότι υπάρχει χάσμα … Read more Χάρης Πολυκάρπου: «Τι λέει η κυβέρνηση για τις εισηγήσεις του ΔΝΤ;»

Τη Δευτέρα το «τελευταίο αντίο» στον 34χρονο Μάικλ Σιλβέστρου

Μοιραίο αποδείχθηκε απογευματινό κολύμπι για τον 34χρονο Μάικλ Σιλβέστρου, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός, στην περιοχή του Μαζωτού φην Τετάρτη 26 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Τετάρτης λήφθηκε κλήση ότι χάθηκαν τα ίχνη του 34χρονου, ο οποίος είχε πάει σε θάλασσα στην περιοχή του Μαζωτού για να κολυμπήσει.  … Read more Τη Δευτέρα το «τελευταίο αντίο» στον 34χρονο Μάικλ Σιλβέστρου

error: Content is protected !!