Search
Close this search box.

Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για το θάνατο του Νίκου Σταυρή Κότροφου που απεβίωσε σήμερα το πρωί


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού Τμήματος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και ολόκληρη η ερυθρόλευκη οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Σταυρή Κότροφου που απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο Νίκος υπήρξε για δεκαετίες και μέχρι το τέλος της ζωής του μέλος του Σωματείου και υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού Τμήματος για 14 χρόνια. Πιστός οπαδός και στρατιώτης του Σωματείου, ακολουθούσε τις ομάδες μας παντού, ακόμη και πριν από λίγους μήνες παρά την ταλαιπωρία του. Ευτύχησε να είναι παρών και να πανηγυρίσει και τους 26 τίτλους του Τμήματος Πετόσφαιρας.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 10:30 π.μ. στην εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό και αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην αγαπημένη του σύζυγο, στα παιδια του και τα εγγόνια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι!

Ανακοίνωση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης. Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι! «ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ» Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024,

error: Content is protected !!