Τη Δευτέρα το «τελευταίο αντίο» στον 34χρονο Μάικλ Σιλβέστρου

Μοιραίο αποδείχθηκε απογευματινό κολύμπι για τον 34χρονο Μάικλ Σιλβέστρου, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός, στην περιοχή του Μαζωτού φην Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Τετάρτης λήφθηκε κλήση ότι χάθηκαν τα ίχνη του 34χρονου, ο οποίος είχε πάει σε θάλασσα στην περιοχή του Μαζωτού για να κολυμπήσει. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και έστησαν επιχείρηση ώστε να τον εντοπίσουν. 

Ο 34χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 9:40 το βράδυ, να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από την ακτή. Μέλη της Αστυνομίας τον ανέσυραν στην ακτή και στη συνέχεια, ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή, τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου θα γίνει η κηδεία στις 17:00 στην Αθηένου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας.

Επιθυμία της οικογένειας όσοι μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Περισσότερα για τη κηδεία:

  • Το SkalaTimes στέλνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και συγγενείς του εκλιπόντος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Νεόφυτος Φακοντής: «Nα γνωρίζουν οι δημότες της Λάρνακας, της Ορόκλινης και των Λιβαδιών ότι θα δουν πολύ καλύτερες μέρες»

Ο Αντιδήμαρχος Ορόκλινης, Νεόφυτος Φακοντής, κέρδισε την αγάπη του κόσμου της Ορόκλινης, ο οποίος του ανανέωσε το “συμβόλαιο εμπιστοσύνης’ και στις 9 Ιουνίου του έδωσε

Χορωδιακό Φεστιβάλ στα Λιβάδια

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Διοργανωτές: Δήμος Λάρνακας και Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών

error: Content is protected !!