Search
Close this search box.

Νεόφυτος Φακοντής: «Nα γνωρίζουν οι δημότες της Λάρνακας, της Ορόκλινης και των Λιβαδιών ότι θα δουν πολύ καλύτερες μέρες»

Ο Αντιδήμαρχος Ορόκλινης, Νεόφυτος Φακοντής, κέρδισε την αγάπη του κόσμου της Ορόκλινης, ο οποίος του ανανέωσε το “συμβόλαιο εμπιστοσύνης’ και στις 9 Ιουνίου του έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει να ηγείται και να κρατά το τιμόνι της Κοινότητας. Σε αυτή τη πρώτη του συνέντευξη ως Αντιδήμαρχος ο κ. Φακοντής μιλά για όλα, με … Read more Νεόφυτος Φακοντής: «Nα γνωρίζουν οι δημότες της Λάρνακας, της Ορόκλινης και των Λιβαδιών ότι θα δουν πολύ καλύτερες μέρες»

Κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα οι μαθητές της Άντρης Κυριαζή

SkalaTimes «Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας»-Κάρολος Κουν Ιδρυτής του Θεάτρου Τέχνης, Αθήνα (1908-1987) Την Δευτέρα 1η Ιουλίου το … Read more Κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα οι μαθητές της Άντρης Κυριαζή

Ενημέρωση για τους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών στη Λάρνακα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει τους δημότες ότι συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την πόλη. Οι έλεγχοι και  οι ψεκασμοί διεξάγονται από τους Λειτουργούς και τα συνεργεία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λάρνακας με στόχο τη μείωση του αριθμού των κουνουπιών, ώστε … Read more Ενημέρωση για τους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών στη Λάρνακα

Άριστος Δαμιανού: «Το κράτος δικαίου για πολλοστή φορά στο εκτελεστικό απόσπασμα των σκοπιμοτήτων»

Χθεσινή ανάρτηση Βουλευτή Άριστου Δαμιανού Σήμερα επιβεβαιώθηκε με τον πλέον προκλητικό τρόπο αυτό που οι πολίτες γνωρίζουν: ατιμωρησία κ επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Ο λόγος για την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών μετά από γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας να μην θέσει σε αργία τον υπόδικο ενώπιον Κακουργιοδικείου Δήμαρχο Αγίας Νάπας. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών που … Read more Άριστος Δαμιανού: «Το κράτος δικαίου για πολλοστή φορά στο εκτελεστικό απόσπασμα των σκοπιμοτήτων»

error: Content is protected !!