Search
Close this search box.

Γνωρίστε τις δασκάλες της Σχολής Χορού On Your Feet / Οι εγγραφές άρχισαν!

Οι εγγραφές στη Σχολή Χορού On Your Feet ξεκίνησαν για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.
Γνωρίστε τις δασκάλες της σχολής και κάντε τις εγγραφές, παιδιών και ενηλίκων, έγκαιρα.
Γιατί τα οφέλη του χορού είναι πολλά, για σώμα και πνεύμα!

Η Σχολή Χορού On Your Feet υπό τη Διεύθυνση της Φλωρεντίας Παντελίδου βρίσκεται στην Οδό Πενταδακτύλου 7101, Αραδίππου
Τηλέφωνο: 99 155004
Social Media: On your Feet Dance Academy

Οι ταλαντούχες δασκάλες της Σχολής:

Φλωρεντία Παντελίδου

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

Η Φλωρεντία Παντελίδου έχει πτυχίο ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης έχει πτυχίο στο Μουσικό Θέατρο από το London Studio Centre. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους του West End. Επίσης έλαβε μέρος σε παραστάσεις Μουσικού θεάτρου στο Λονδίνο. Είναι μέλος του IDTA (International Dance Teaching Association) και έχει αναγνωρισμένο δίπλωμα διδασκαλίας σε χορούς Latin (rumba, cha cha, samba, jive, paso doble).
Είναι η Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια της Σχολής Χορού On Your Feet.
Η Φλωρεντία δηλώνει πως “μέσα από τα παιδιά της σχολής μας συνειδητοποιώ πόσο πολύ αγαπώ την δουλειά μου και πόσο ευλογημένη είμαι που κάνω αυτό που αγαπώ! Για μένα ο χορός είναι ζωή, είναι χαρά, είναι τέχνη, είναι τα πάντα!”

Σταυρινή Αριστάρχου

ΣΤΑΥΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ
Από μικρή ηλικία υπήρχε η αγάπη απέναντι στον χορό, στο μπαλέτο και στο σύγχρονο. Ακολούθησε επαγγελματικά το όνειρο της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Νίκης Κονταξάκης” – Νικολέτας Μπάκαλη στην Αθήνα. Πολύωρα καθημερινά μαθήματα τόσο στο πρακτικό κομμάτι όσο και στο θεωρητικό σε μπαλέτο και σύγχρονο αλλά και σε ιστορία χορού, παιδαγωγικά,μουσική και ρυθμική. Επιστρέφοντας στην Κύπρο το μόνο που μπορεί να φανταστεί στην ζωή της είναι η διδασκαλία χορού, που τόσο αγαπά!

Δέσποινα Ευθυμίου

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Σπούδασε διδασκαλια μπαλέτου και και Σύγχρονη Χορογραφία στο BBO (Βρετανικός Οργανισμός Μπαλέτου) στο Λονδίνο τρία χρόνια και επίσης σπούδασε για δύο χρόνια αερόμπικ, Fitness, λάτιν, YMCA. Διδάσκει μπαλέτο, contemporary, hip hop και αερόμπικ.
Έχει εμπειρία δέκα χρόνων και για την Δέσποινα ο χορός ήταν ανέκαθεν μια έκφραση χωρίς λόγια! Έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς. “Ο χορός είναι σαν να ονειρεύεσαι με τα πόδια σου” λέει. Το να διδάσκεις είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Χαίρομαι και νιώθω περήφανη το να μπορώ να μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου γύρω από το χορό σε πιο νέους και παιδιά.

Στυλιάνα Μούσιτς

ΣΤΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥΣΙΤΣ
Η Στυλιάνα Μούσιτς αποφοίτησε από το London Studio Centre στο Λονδίνο (τριετής φοίτηση) και κατέχει πτυχίο BA Hons in Theatre Dance (Jazz). Εδώ και 3 χρόνια διδάσκει jazz, hip hop, latin, σύγχρονο και ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό δίνοντας παραστάσεις στην Κύπρο. Έχει επίσης ασχοληθεί με τον αθλητικό χορό, με συμμετοχή σε διαγωνισμούς Latin American & Modern Ballroom. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς χορευτές και χορογράφους στο Λονδίνο και έχει περιοδεύσει σε παραστάσεις στο εξωτερικό.  Ο χορός δεν είναι απλά οι κινήσεις και η μουσική. Είναι τρόπος έκφρασης και φαντασίας που με βοηθά πάντα να ξεχαστώ και να χαθώ στην μαγεία και την δημιουργία. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι!

Ανακοίνωση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης. Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βορόκληνης επιστρέφει και πάλι! «ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ» Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024,

error: Content is protected !!