Search
Close this search box.

Δήμος Λάρνακας: Εβδομαδιαία Ενημέρωση Τμήματος Καθαριότητας

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι, κατά την εβδομάδα 01 – 05/07/2024, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού χόρτων στις περιοχές από το Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, στην οδό Λύσου Σανταμά και μέχρι την Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη. Κατά την εβδομάδα 8 – 12/07/2024, θα συνεχισθούν οι εργασίες στην περιοχή της Δροσιάς. Επιπρόσθετα, … Read more Δήμος Λάρνακας: Εβδομαδιαία Ενημέρωση Τμήματος Καθαριότητας

Εκλογές Γαλλία: «Η Αριστερά δεν κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία και θα δούμε αν θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους κεντρώους του Μακρόν. Αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα»

Με κομμένη την ανάσα περίμεναν οι Γάλλοι το βράδυ της Κυριακής (7/7) τις πρώτες εκτιμήσεις για τις βουλευτικές εκλογές. Στην Place de la République της Λυών, την ώρα που έκλειναν οι τελευταίες κάλπες των πιο σημαντικών εκλογών της πρόσφατης ιστορίας της χώρας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να μάθουν τα exit polls και αργότερα τα πρώτα αποτελέσματα. Λίγο μετά … Read more Εκλογές Γαλλία: «Η Αριστερά δεν κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία και θα δούμε αν θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους κεντρώους του Μακρόν. Αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα»

Αλέξης Τσίπρας: «Ας μη γελιόμαστε, το Γαλλικό μάθημα δεν αφορά μόνο τη Γαλλία. Αφορά όλη την Ευρώπη. Και την Ελλάδα, προφανώς»

23:29 Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη Γαλλία – «Τώρα το επόμενο μεγάλο βήμα, η συγκρότηση Προοδευτικής κυβέρνησης» Μέσα από ανάρτηση του ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γαλλία: «Είχα τη τύχη να παρακολουθήσω από κοντά μια συναρπαστική εκλογική μάχη και μια μεγάλη … Read more Αλέξης Τσίπρας: «Ας μη γελιόμαστε, το Γαλλικό μάθημα δεν αφορά μόνο τη Γαλλία. Αφορά όλη την Ευρώπη. Και την Ελλάδα, προφανώς»

error: Content is protected !!