Search
Close this search box.

ΔΗΣΥ: “Διαχρονική είναι η υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίζει ότι λάθη και παραλείψεις όπως αυτά που προκάλεσαν τη φονική έκρηξη στο Μαρί δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ”

Ανακοίνωση ΔΗΣΥ για τη μαύρη επέτειο της έκρηξης στο Μαρί

Η  11η Ιουλίου 2011 χαράκτηκε ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη όλων μας ως η μέρα που άστοχοι πολιτικοί αυτοσχεδιασμοί, σε συνδυασμό με μια σωρεία εγκληματικών λαθών και παραλείψεων, προκάλεσαν στη χώρα μια άνευ προηγουμένου καταστροφή με την έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».

Τιμούμε και φέτος τους 13 ήρωες που με απαράμιλλο θάρρος και αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος και τους τραυματίες που  θυσίασαν τη σωματική τους ακεραιότητα. 

Διαχρονική είναι η υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίζει ότι λάθη και παραλείψεις όπως αυτά που προκάλεσαν τη φονική έκρηξη στο Μαρί δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ. Αυτό είναι το ελάχιστο χρέος τόσο προς τις οικογένειες των ηρώων όσο και προς όλους τους συμπολίτες μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!