Search
Close this search box.

Άννα Βίσση: Τρεις συναυλίες στη Λάρνακα, διαμονή στη Λεμεσό

SkalaTimes

Συζήτηση στα ΜΚΔ και σχόλια κάνουν οι χρήστες για το γεγονός ότι η απόλυτη και αγαπημένη σταρ Άννα Βίσση, έδωσε τρεις συναυλίες στη πόλη της, τη Λάρνακα, αλλά για τη διαμονή της επέλεξε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Η Λάρνακα αγαπά ιδιαίτερα την Άννα Βίσση, που την θεωρεί “Σκαλιώτισσα” και ίσως θα ήταν όμορφο την επόμενη φορά που ο Δήμος Λάρνακας θα της παραχωρήσει δωρεάν το Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας για συναυλίες, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας, να επιλέξει να μείνει στην ωραία μας πόλη.
Η πόλη του Ζήνωνα διαθέτει υπέροχα ξενοδοχεία και μάλιστα πολλοί Έλληνες σταρ επιλέγουν τη Λάρνακα για την διαμονή τους, όπως πχ ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος πρόσφατα επέλεξε το γνωστό Radisson Blu.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!