Search
Close this search box.

Οι πρωταγωνιστές του «Beverly Hills, 90210» αποχαιρετούν την Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ είναι εκεί για να σε υποδεχτεί»

FILE – Shannen Doherty attends the G-Star Fall 2010 collection, in New York, on Feb. 16, 2010. Doherty, the “Beverly Hills, 90210” star, has died, Saturday, July 13, 2024. She was 53. (AP Photo/Peter Kramer, file)

Η σταρ του «Beverly Hills, 90210», της οποίας η ζωή και η καριέρα σημαδεύτηκαν από ασθένειες και ιστορίες ταμπλόιντ, πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε το Σάββατο, σύμφωνα με δήλωση της δημοσιογράφου της, Λέσλι Σλόουν.

Οι συμπρωταγωνιστές της στη θρυλική σειρά «Beverly Hills, 90210» θέλησαν να την αποχαιρετίσουν με τον δικό τους τρόπο.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, εκφράζοντας τη θλίψη του. «Σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ηταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές» έγραψε κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία.

Η Γκαμπριέλ Καρτέρις, που υποδύθηκε την Άντρεα στη θρυλική σειρά, έγραψε στην ανάρτησή της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρή. Αναπάσου εν ειρήνη, Σάνεν. Ξέρω ότι ο Λουκ είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν φοβόταν τον θάνατο, γιατί γνώριζε πού θα πάει και ποιους θα συναντήσει στην άλλη ζωή.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!