Search
Close this search box.

Τα Γραφεία του ΠΟΥ δεν έρχονται στη Λάρνακα, ακόμη μια πλάνη για τη πόλη του Ζήνωνα

Της Γιώτας Δημητρίου

Και αφού “γιορτάσαμε” με κείμενα, αναρτήσεις, άρθρα και ανακοινώσεις ότι τα Γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) έρχονται στη Λάρνακα, τελικά ΔΕΝ έρχονται.
Η δε απάντηση του Υπουργείου Υγείας, για τους λόγους που τελικά τα γραφεία ΔΕΝ έρχονται στη Λάρνακα, δεν αφήνουν κανένα ικανοποιημένο! Άλλωστε, η απόσταση της πρωτεύουσας από τη Λάρνακα είναι μόνο 25 λεπτά! Επιπλέον, η Λάρνακα διαθέτει το αεροδρόμιο της χώρας.

Η ερώτηση του SkalaTimes (και υποθέτουμε και κάθε Σκαλιώτη που αγαπά τη πόλη του), είναι κατά πόσο ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και οι Βουλευτές Λάρνακας θα το περάσουν στο ντούκου ή θα αγωνιστούν για να αλλάξει η απόφαση αυτή και να υλοποιηθεί η δέσμευση που είχε δοθεί αρχικά, ότι τα γραφεία του ΠΟΥ θα έρχονταν στην Λάρνακα.
Φτάνει πια με τις σπασμένες υποσχέσεις στη Λάρνακα!

Προς το παρόν μόνο ο Βουλευτής ΔΗΚΟ κ. Ορφανίδης έχει ασχοληθεί με το θέμα.

Με ερώτηση του στο Αρμόδιο Υπουργείο έγραψε:

Το Υπουργικό Συμβούλιο στις 26 Ιανουαρίου 2023 έχει εγκρίνει την υπογραφή της
Συμφωνίας του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Περιφερειακού
Γραφείου Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ίδρυση Γραφείου Χώρας
του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Λάρνακα.
Με την έγκριση του πιο πάνω, εξουσιοδότησε τον Υπουργό Υγείας σε περαιτέρω ενέργειες και έκτοτε μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει οτιδήποτε.
Παρακαλώ το αρμόδιο Υπουργείο όπως ενημερώσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων μέχρι που ευρίσκεται το όλο ζήτημα και γιατί ακόμη δεν έχει προχωρήσει.

Η (απογοητευτική για τη Λάρνακα) απάντηση που έλαβε ο κ. Ορφανίδης και κατ’επέκταση η Λάρνακα:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!