Search
Close this search box.

Όλοι οι σταρ στη Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι, μετά τη Βίσση, η Μαρινέλα, ακολουθούν Θεοδωρίδου, Βανδή και άλλοι

Όλες και όλοι οι Σταρ της μουσικής σκηνής έρχονται στη Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι. Από Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες του εξωτερικού.
Σε Αμφιθέατρα και παραλικά κένρα αναψυχής, αυτό το καλοκαίρι η Λάρνακα χορεύει και διασκεδάζει live με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Και όπως θα έλεγε και ο Σάκης…… Είστε έεεεετοιμοι;

Έλληνες και ξένοι τραγουδιστές στη Λάρνακα για ένα μουσικά όμορφο καλοκαίρι! Αλλά και ο Σεπτέμβρης φέρνει υπέροχες συναυλίες.


Διότι, ας μη ξεχνάμε πως εκτός από τους Έλληνες σταρ έχουμε και τα Διεθνή ονόματα που θα κάνουν μια μουσική στάση στη πόλη του Ζήνωνα αυτό το καλοκαίρι (και Σεπτέμβριο).
Ο λόγος φυσικά για τους Tom Jones (ο καλλιτέχνης-ζωντανός θρύλος έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024), η Bonnie Tyler έρχεται κι αυτή στις 20 Ιουλίου, ενώ η συναυλία της χρονιάς με Ed Sheeran θα γίνει στη Λάρνακα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Αυτές τις ημέρες η Λάρνακα ετοιμάζεται για την συναυλία της Μαρινέλλας

  • 29/07/2024 – 30/07/2024
  • Music

Μαζί της ο Στέλιος Διονυσίου
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις της στο NOX τον χειμώνα που μας πέρασε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, έρχεται στην Κύπρο, για δύο μεγαλειώδεις συναυλίες.
Η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, θα μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Μαζί της θα είναι και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Στέλιος Διονυσίου, που συνεργάστηκαν και φέτος στην σκηνή του NOX, με τεράστια επιτυχία.
Μια καταπληκτική ορχήστρα με εξαιρετικούς μουσικούς και μαέστρο τον Γιάννη Δίσκο, θα συνοδεύσουν τα διαχρονικά τραγούδια που θα τραγουδήσει η Μαρινέλλα και ο Στέλιος Διονυσίου και το βέβαιον είναι ότι οι δύο αυτές μεγαλειώδεις συναυλίες θα γεμίσουν χαρά και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στο κοινό που θα τις παρακολουθήσει.

Info
Δευτέρα 29 – Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Εισιτήρια €50 & €40
Προπώληση www.ticketmaster.cy , Καταστήματα ACS Courier

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές.
Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οι πολύ αγαπημένοι στο κοινό, Alcatrash, που ξεσήκωσαν μαζί της το κοινό της Αθήνας, στη sold out χειμερινή σεζόν στην Ακτή Πειραιώς. Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…

Συναυλίες: Τρίτη 6 & Τετάρτη 7 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: €40 & €35, ticketmaster.cy

Η superstar Δέσποινα Βανδή συμπληρώνει 30 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και τα γιορτάζει μαζί με το κοινό, μέσα από τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που ξεκινά στις 10 Ιουνίου από τα Ιωάννινα.
«Φέτος κλείνω τα 30… χρόνια στο τραγούδι! Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια.
Με μια εντυπωσιακή πορεία και αμέτρητες επιτυχίες, η Δέσποινα έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με την μοναδική της φωνή και την αστείρευτη ενέργεια της. Για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της καριέρας της, διοργανώνει μία σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Φέτος κλείνω τα 30 χρόνια στο τραγούδι! Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια! Τα πάρτυ θα είναι πολλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτω από την Πανσέληνο…
Παρασκευή 30 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00.
Στη συναυλία της Λάρνακας, θα απολαύσουμε το δημοφιλές συγκρότημα Kings, που θα συνοδεύσουν τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, προσφέροντας μας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketmaster.cy * και Καταστήματα ACS Courier
Τιμή: €40 & €35

Λίγο πριν την ανακοίνωση της φετινής περιοδείας τους, οι ΜEΛΙSSES μοιράστηκαν με το κοινό το νέο τους hit, με τίτλο «Μοναχική Καρδιά». Μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το «Μοναχική Καρδιά», σε μουσική και στίχους των Arcade, σημειώνει «σαρωτική» πορεία στα digital streams, ενώ εκτοξεύτηκε στο top10 των trends του YouTube και έγινε viral στα social media.

28 & 29 /9 ΛΑΡΝΑΚΑ / Παττίχειο Θέατρο
Golden Guest: ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!