Search
Close this search box.

Reese Witherspoon : Γιόρτασε τις 16 υποψηφιότητες για Emmy του Morning Show με backstage στιγμιότυπα

Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για αυτή τη σειρά, δήλωσε η ηθοποιός

Η  Reese Witherspoon  γιόρτασε τις 16 υποψηφιότητες για Emmy που απέσπασε η σειρά, «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί και αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με την Jennifer Aniston.

Η δραματική σειρά είναι υποψήφια σε αρκετές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Δραματικής Σειράς και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά τόσο για τη  Reese Witherspoon  και όσο και για την Aniston.

Η  Witherspoon  έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της, όπου ευχαρίστησε για τη σημαντική αναγνώριση και μοιράστηκε μερικά backstage στιγμιότυπα, μαζί με μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές της, τον Τζον Χαμ, τον Μπίλι Κράνταπ, την Γκρέτα Λι, τον Τζο Τιπς και φυσικά την Aniston.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αααααα!!! 16 υποψηφιότητες Emmy για το Morning Show! Ευχαριστούμε πολύ την Τηλεοπτική Ακαδημία! Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για αυτή τη σειρά… Είναι ένας τεράστιος όγκος σκληρής δουλειάς, για τον οποίο όλο το καστ και το συνεργείο έδωσαν τον εαυτό τους για τόσους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστούμε λοιπόν που μας παρακολουθήσατε και που μας τιμήσατε όλους με την υποψηφιότητα για την Καλύτερη Δραματική Σειρά! Η τελευταία διαφάνεια είναι ο εορταστικός μου χορός».

Η σειρά εξετάζει τους χαρακτήρες και την κουλτούρα που κρύβονται πίσω από μια πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του δικτύου. Μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο άνδρας συμπαρουσιαστής του προγράμματος αναγκάζεται να αποχωρήσει από την εκπομπή. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!