Search
Close this search box.

Ετοιμάζουν μεγάλη εισφορά οι Ανορθωσιάτες – Συμβολική κίνηση για τα 50 χρόνια παράνομης εισβολής

O μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Με την συμπλήρωση των 50 χρόνων της βάρβαρης τουρκικής εισβολής,στις 20 Ιουλίου, συντονισμένα όλα τα μέλη της ομάδας θα προχωρήσουν σε εισφορά στην επίσημη ιστοσελίδα εισφορών του σωματείου με το εξής δικαιολογητικό «Όνομα κατεχόμενης πόλης/χωριού – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε χθες 19 Ιουλίου:
Ανορθωσιάτισσες-Ανορθωσιάτες. Αύριο είναι η πρώτη δράση της κίνησης μας η οποία είναι συμβολική για τα 50 χρόνια παράνομης εισβολής και κατοχής αλλά και μια ένδειξη αγάπης και αφοσίωσης στην αγαπημένη μας Ανόρθωση. Όλοι μαζί αύριο οργανωμένα στην πλατφόρμα του σωματείου μας θυμίζοντας σε όλους τα πραγματικά χωριά και τις πόλεις μας, να στηρίξουμε την Ανόρθωση.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

H ανάρτηση που ανέβηκε τις προηγούμενες μέρες και ενημέρωνε για την κίνηση: 

Ως μια παρέα αγνών Ανορθωσιατών συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει το ιστορικό μας σωματείο, θέλοντας να βοηθήσουμε οικονομικά το σωματείο μας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια συμβολική ενέργεια/δράση.

Με την συμπλήρωση των 50 χρόνων της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής και την απώλεια της πόλης μας, εισηγούμαστε όπως στις 20 Ιουλίου 2024, συντονισμένα όλα τα μέλη της ομάδας θα προχωρήσουν σε εισφορά στην επίσημη ιστοσελίδα εισφορών του σωματείου με το εξής δικαιολογητικό «Όνομα κατεχόμενης πόλης/χωριού – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης αυτής έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα (group) στο Facebook με την ονομασία «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομικής Στήριξης Ανόρθωσης Αμμοχώστου» μέσα στην οποία μπορεί να ενταχθεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει να βοηθήσει στην επιτυχία αυτής της ενέργειας.
Παρακαλούμε για την βοήθεια σας ώστε ο κόσμος της ομάδας μας να συμμετάσχει μαζικά σε αυτή την προσπάθεια για την οικονομική βοήθεια προς το σωματείο μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!