Search
Close this search box.

Καλά νέα για τους δύο εθνοφρουρούς: Θετικές εξελίξεις για τον 17χρονο στο Παρίσι, εκτός αναπνευστήρα ο 18χρονος στην Κύπρο

Καλά νέα για τους δύο εθνοφρουρούς που παρουσίασαν σοβαρά συμπτώματα θερμοπληξίας και ο ένας νοσηλεύεται, κατόπιν σοβαρών επιπλοκών σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Παρίσι και ο άλλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, η κατάσταση του 17χρονου στο Παρίσι παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και οι επιπλοκές που είχαν παρουσιαστεί σε ζωτικά του όργανα φαίνεται ότι αντιμετωπίζονται, μέχρι στιγμής επιτυχώς.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού ανάφερε ότι «έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες στα οργανα» και «άρχισε η διαδικασία για να τον επαναφέρουν κάτι που γίνεται σταδιακά, διαδικασία που μπορεί να πάρει κάποιες μέρες». «Έχει ξεκινήσει να ανταποκρίνεται, ελπίζουμε και τις επόμενες ημέρες όλα τα μηνύματα να είναι θετικά», είπε.

Για τον 18χρονο που βρίσκεται στην Κύπρο υποστήριξε ότι «αυτό που προκάλεσε την πλήρη κατάρρευση ήταν το γεγονός ότι ήταν και θετικός στον κορωνοιό».

«Έχει αποσωληνωθεί, έχει επανέλθει, επικοινωνεί και είναι μια χαρά» είπε και πρόσθεσε ότι «αν είναι αρνητικός στον έλεγχο που θα υποβληθεί θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα μεταφερθεί σε θάλαμο, για περαιτέρω νοσηλεία».

Για τις αιτίες που οδήγησαν στην κατάρρευση των δύο εθνοφρουρών, που μεταφέρθηκαν με πανομοιότυπα σοβαρά συμπτώματα θερμοπληξίας από τη Μονάδα τους στο νοσοκομείο Λευκωσίας, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι «δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα».

Πηγή: Φιλελεύθερος

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!