Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, συναντήθηκε με ΕΤΕΚ

Συνάντηση Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ) με ΕΤΕΚ

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, Άγγελου Χατζηχαραλάμπους με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του ΕΤΕΚ, κατά την οποία συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα της αδειοδότησης της ανάπτυξης τα οποία έχουν προκύψει εν όψει της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και κοινοί στόχοι και ανησυχίες.

Κατά τη συνάντηση συγκεκριμένα συζητήθηκαν προτάσεις και λύσεις για μείωση του αριθμού των αιτήσεων που εκκρεμούν, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού, όπως και στην αποτροπή ανάπτυξης παράνομων οικοδομών λόγω μη έγκαιρης εξέτασης τους. Ο κ. Χατζηχαραλάμπους σημείωσε επιπρόσθετα ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ομαδοποίηση των αιτήσεων και έχει εκπονηθεί πλάνο διαχείρισής τους.

Σε σχέση με το σύστημα «Ιππόδαμος» υπήρξε κοινή συναντίληψη ότι υπάρχουν αρκετά λειτουργικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υποστήριξη προς τους λειτουργούς του Οργανισμού και πρόσβαση τους στην Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών (ΚΑΠ του Κτηματολογίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας συμφώνησε με την ανάγκη όπως ανοίξει η επικοινωνία μεταξύ μελετητών και λειτουργών του ΕΟΑ Λάρνακας, διευκολύνοντας σημαντικά το έργο των μελετητών, και ανακοίνωσε παράλληλα την προσεχή λειτουργία του συστήματος Ticketing για σκοπούς παρακολούθησης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ερωτημάτων των μελετητών. Αναφορά έγινε και στην ανάγκη στελέχωσης του Οργανισμού, η οποία προϋποθέτει έγκριση του Προϋπολογισμού από τα αρμόδια Υπουργεία.

Τέλος, συμφωνήθηκε η καθιέρωση τακτικών συναντήσεων για σκοπούς ανταλλαγής απόψεων και εισηγήσεων. Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συνάντησης και διαβεβαίωσε όλους ότι κοινός στόχος είναι ο Οργανισμός να παρέχει όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, ώστε ο καθένας από τη δική του πλευρά να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων στην άμεση εξυπηρέτηση πολιτών και στην ανάπτυξη της Πόλης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λύση «έκτακτης ανάγκης» τα ασυνόδευτα σε στέγη ηλικιωμένων, υποστηρίζει η Μ.Ευαγγέλου – Παρέμειναν για… 3 μήνες

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι

Η παγκοσμίως καταχειροκροτημένη σοπράνο Κατερίνα Μηνά στο Skala Times: «Η τέχνη δεν είναι μόνο μια έκφραση του προσωπικού μας κόσμου, αλλά και ένα μέσο για την εξερεύνηση και την κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας»

Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία, η διεθνούς φήμης σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μηνά, κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην

error: Content is protected !!