ΕΟΑ Λάρνακας: Επικοινωνία πολιτών/μελετητών με Αδειοδότηση της Ανάπτυξης

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ) στα πλαίσια βελτίωσης της ποιότητας εξυπηρέτησής του, ανακοινώνει ότι οι πολίτες/μελετητές μπορούν να επικοινωνούν με τον Τομέα Οικοδομικού και Πολεοδομικού Ελέγχου Αδειοδότησης της Ανάπτυξης σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, για σκοπούς διευθέτησης ραντεβού ή συζήτησης επί συγκεκριμένων υποβληθείσων οικοδομικών/πολεοδομικών υποβληθείσων αιτήσεων στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Στοιχεία Τηλεφωνικής Επικοινωνίας Αδειοδότησης της Ανάπτυξης ΕΟΑ Λάρνακας :

  1. Πολεοδομικός έλεγχος- Στρατηγού Τιμάγια 104, 6051 Λάρνακα (πρώην Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας

Το κοινό/μελετητές μπορούν να καλούν στα τηλ. 24-501629/ 24-501630, μεταξύ των ωρών 11:30-14:00, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Εmail: upd@eoal.org.cy

Οι μελετητές/κοινό μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία Πολεοδομικού Ελέγχου την Τρίτη και την Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 11:30 – 14:00, κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, καλώντας στα πιο πάνω τηλέφωνα επικοινωνίας.

  1. Οικοδομικός έλεγχος- Λεωφόρος Αρτέμιδος 3, Μέγαρο Αρτέμιδος, 6020 Λάρνακα

Το κοινό/μελετητές μπορούν να καλούν στα τηλ. 24-501707/ 24-501727, μεταξύ των ωρών 11:30-14:00, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή

Εmail: bd@eoal.org.cy

Οι μελετητές/κοινό μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία Οικοδομικού Ελέγχου την Δευτέρα και την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 11:30 – 14:00, κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, καλώντας στα πιο πάνω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Για άλλες γενικές πληροφορίες, πέραν από τη συζήτηση συγκεκριμένης υποβληθείσας πολεοδομικής/οικοδομικής αίτησης, το κοινό δύναται να επικοινωνεί καθημερινά από τις 08:00-15:00 με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Κοινού στο τηλ. 24-501000.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα του ΕΟΑ Λάρνακας eoal.org.cy το κοινό μπορεί επίσης να βρει τα κλιμάκια που χειρίζονται τις διάφορες περιοχές.

Σχετικά με το μηχανογραφημένο σύστημα «ΙΠΠΟΔΑΜΟΣ», υπενθυμίζεται ότι για ερωτήματα τα οποία σχετίζονται με την είσοδο, την εγγραφή και την καταχώρηση αιτήσεων στο σύστημα, οι πολίτες και μελετητές θα πρέπει να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ippodamos@tph.moi.gov.cy. Αναλόγως του θέματος, το ηλεκτρονικό μήνυμα θα τυγχάνει διαχείρισης και θα απαντάται άμεσα από αρμόδιο λειτουργό

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λύση «έκτακτης ανάγκης» τα ασυνόδευτα σε στέγη ηλικιωμένων, υποστηρίζει η Μ.Ευαγγέλου – Παρέμειναν για… 3 μήνες

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι

Η παγκοσμίως καταχειροκροτημένη σοπράνο Κατερίνα Μηνά στο Skala Times: «Η τέχνη δεν είναι μόνο μια έκφραση του προσωπικού μας κόσμου, αλλά και ένα μέσο για την εξερεύνηση και την κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας»

Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία, η διεθνούς φήμης σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μηνά, κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην

error: Content is protected !!