Search
Close this search box.

Έναρξη Φεστιβάλ Καλαθοπλεκτικής & Παραδοσιακής Κουλτούρας στα Λιβάδια

Την κήρυξη της έναρξης του Φεστιβάλ Καλαθοπλεκτικής & Παραδοσιακής Κουλτούρας στήν κατάμεστη Πλατεία Αγνοουμένων Αγίας Παρασκευής έκανε η Υπουργός Γεωργίας,Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Δρ Μαρία Παναγιώτου,την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο 11ο Φεστιβάλ Καλαθοπλεκτικής & Παραδοσιακής Κουλτούρας στα Λιβάδια.Την κ.Παναγιώτου ζήτησε να συνοδεύουν τα παιδιά-χορευτές του Πολιτιστικού Ομίλου ‘Συναπάντημα Αγάπης ‘ όπου και  εξήγγειλε χορηγία ύψους €2.000 για κάλυψη εξόδων του Φεστιβάλ.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ.Ιάσονας Ιασονίδης και καλωσόρησε τους παρευρισκομένους ο Αντιδήμαρχος Δημοτικού Διαμερίσματος Λιβαδιών κ.Μάριος Αρμένης.

Ακολούθησε ένα συγκινητικό αφιέρωμα και απονομή μετά θάνατο τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια της καλοφωνάρισσας Λιβαδιώτισσας Ελλούς Θεοδούλου (Πιτή)που ‘έφυγε’ πρόσφατα για το μεγάλο ταξίδι.Συγκινημένος ο συνθέτης-μουσικός Αδάμος Κατσιαντώνης μίλησε για την γνωριμία του με την Ελλού και την πορεία μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου με την οικονομική στήριξη του τότε Κοινοτικού Συμβουλίου.Την πλακέτα παρέλαβε έκ μέρους της οικογένειας η κόρη της Κυριακή.

Ακολούθησε παραδοσιακή βραδυά από την Βασιλική ΧατζηΑδάμου με το μουσικό της σχήμα και κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς απο το ‘Συναπάντημα Αγάπης ‘

Ρίγη συγκίνησης  επίσης προκάλεσε σε όλους,η ειδική αφιέρωση της Βασιλικής ΧατζηΑδάμου με την μικρή συνδημότισσα μας Βασιλική-Εφραιμία αγκαλιά επί σκηνής,που δίνει τον δικό της αγώνα  με πρόβλημα υγείας αλλά και μεγάλη θαυμάστρια της.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!