Search
Close this search box.

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» η Κύπρος κι από αυτό ενδεχομένως να ξεκινά το πρόβλημα με το μεταναστευτικό / Η ανάρτηση του βουλευτή Ορφανίδη


SkalaTimes

Η σημερινή ανάρτηση του βουλευτή Λάρνακας κ. Χριστού Ορφανίδη επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε εδώ και καιρό : πως τα σύνορα στην Κύπρο είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε» κι από αυτό ενδεχομένως να ξεκινά το πρόβλημα με το μεταναστευτικό. Τα δε αρμόδια υπουργεία….κινούνται με ρυθμούς χελώνας, όπως φαίνεται κι από την ανάρτηση του κ. Ορφανίδη.

Η ανάρτηση του βουλευτή Λάρνακας:


«Με κλεμμένο Γαλλικό διαβατήριο, πολίτης από την Υεμένη – και έχει σημασία η καταγωγή – ταξίδεψε από τη Γαλλία στην Κύπρο και αφού πέρασε από όλους τους σχετικούς ελέγχους, μετέβη στο χώρο αναχωρησέων του αεροδρομίου όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό προκάλεσε την προσοχή και σε έλεγχο ταυτοποίησης διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο του ήταν κλεμμένο και σε έλεγχο των αποσκευών του έχουν ανευρεθεί σχέδια και σημειώσεις που αφορούν χρήση και λειτουργία πυραύλων, drones, ναρκών και είχε στην κατοχή του σωσίβια.

Από τις 22 Ιουλίου με επιστολή μου ζητώ από δύο υπουργεία και μια υπηρεσία ενημέρωση για το πιο πάνω περιστατικό και μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμία».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!