Search
Close this search box.

Δήμος Λάρνακας: Αναβάθμιση της παραλίας σκύλων με δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες

ANΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Η παραλία σκύλων στην περιοχή Κασσιανές (Spyros Beach) νότια του Αεροδρομίου Λάρνακας από σήμερα αποκτά νέο χαρακτήρα αφού ο Δήμος Λάρνακας προχώρησε σε αναβάθμιση της.

Συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί κρεβατάκια και ομπρέλες για χρήση από τους λουόμενους που συνοδεύουν τους σκύλους τους στη θάλασσα. Η χρήση τους είναι ελεύθερη χωρίς καμία χρέωση. Επίσης στην παραλία έχουν τοποθετηθεί βιολογικές τουαλέτες και κάλαθοι απορριμμάτων.

Πλέον, οι σκύλοι και οι ιδιοκτήτες τους, μπορούν να απολαύσουν τον περίπατο και το μπάνιο τους  με μεγαλύτερη ευκολία.

Ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για τη σωστή συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, πέραν των διαφόρων μέτρων που εφαρμόζει για την προστασία των αγαπημένων τετράποδων, δημιούργησε ένα λειτουργικό πάρκο σκύλων το οποίο προσφέρει όλες τις διευκολύνσεις τόσο για τους σκύλους όσο και για τους ιδιοκτήτες τους.

Το Πάρκο Σκύλων άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2021 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!