Search
Close this search box.

Αν είναι σωστό ή λάθος η ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας θα έπρεπε να αποφασιστεί από την επιτροπή ανάπτυξης της πόλης μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες,οτιδήποτε άλλο, μας προβληματίζει!

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια SkalaTimes


Δυστυχώς, κάποιοι βγαίνουν και μιλούν εκ μέρους της Λάρνακας και αναρωτιόμαστε, με ποιο δικαίωμα! Τη Λάρνακα την εκπροσωπεί δημοκρατικά η πλειοψηφία της Επιτροπής Ανάπτυξης της πόλης και όχι κάποια μέλη της Επιτροπής.

Είναι προκλητικό, κατά την άποψη μας, αλλά και λάθος, να βγαίνουν, με ανακοινώσεις, μέλη της επιτροπής ανάπτυξης και να μιλούν εκ μέρους της Λάρνακας, ότι η Λάρνακα επιθυμεί ή όχι την ΕΝΙΑΙΑ ανάπτυξη του λιμανιού – μαρίνας.
Να μιλούν εκ μέρους της επιτροπής που εκπροσωπούν και όχι εκ μέρους της Λάρνακας.

Η Λάρνακα “με ανυπομονησία τόσο οι κάτοικοι της Πόλης και Επαρχίας, όσο και ο
επιχειρηματικός κόσμος” αναμένει πως για μια φορά θα μπει το καλό της πόλης πάνω από όλα και πάνω από τα συμφέροντα των λίγων, πως θα υλοποιηθεί το έργο λιμανιού, μαρίνας και ότι τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΛΑΡΝΑΚΑ μέσω της επιτροπής ανάπτυξης της πόλης.
Οι ειλημμένες αποφάσεις, χωρίς μελέτες και συζήτηση με τις αρχές της πόλης, εγείρουν ερωτηματικά, ακόμη και αν γίνονται καλοπροαίρετα.

Αν είναι σωστό ή λάθος η ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας θα έπρεπε να αποφασιστεί από την επιτροπή ανάπτυξης πόλης, μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες. Οτιδήποτε άλλο, μας προβληματίζει.

  • Την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας την αποφάσισε και την ενέκρινε, μετά από μελέτες και σχεδιασμούς, η επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας, πριν χρόνια.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!