Search
Close this search box.

Το ΤΕΠΑΚ εύχεται καλή επιτυχία στον απόφοιτό του Μίλαν Τράικοβιτς ενόψει του πρώτου του αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) εύχεται καλή επιτυχία στον Κύπριο πρωταθλητή στίβου και απόφοιτό του, Μίλαν Τράικοβιτς, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Κύπριος αθλητής, σημαιοφόρος της Κύπρου στους φετινούς Ολυμπιακούς, θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή, 4 Αυγούστου, στα 110μ. εμπόδια.

Ο Μίλαν Τράικοβιτς έχει αποδείξει με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και το ήθος του ότι είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής και αποτελεί πρότυπο και πηγής έμπνευσης για τους φοιτητές και φοιτήτριές μας αλλά και για τη νεολαία μας.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε επίσης να συγχαρούμε θερμά τον Μίλαν Τράικοβιτς για την πρόσφατη γέννηση της κόρης του (του πρώτου του παιδιού) και να ευχηθούμε στον ίδιο και την οικογένειά του υγεία, χαρά και κάθε ευτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Επιπλέον, το ΤΕΠΑΚ εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όσους/όσες Κύπριους/ες αθλητές/τριες ήδη συμμετείχαν στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού και εύχεται και καλή επιτυχία σε όσους/ες ξεκινούν την προσπάθειά τους τις επόμενες μέρες.

Η σκληρή δουλεία, η αφοσίωση και το πάθος των αθλητών μας, μας κάνουν υπερήφανους και αποτελούν παράδειγμα για όλους και όλες μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!