Search
Close this search box.

Βανέσα Μπράιαντ: Οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα προς τιμήν του Κόμπι και της κόρης του Τζιάνα

Το χάλκινο γλυπτό απεικονίζει τον εκλιπόντα θρύλο του μπάσκετ να αγκαλιάζει την κόρη του, τιμώντας τον βαθύ δεσμό τους

Ένα νέο γλυπτό έξω από την Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες τιμά τον ιδιαίτερο δεσμό που μοιραζόταν ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζιάνα.

Η Βανέσα Μπράιαντ και οι Λέικερς αποκάλυψαν το χάλκινο άγαλμα με τίτλο «Girl Dad» που τιμά τον σύζυγο και την κόρη της σε μια ιδιωτική τελετή έξω από την είσοδο της αρένας την Παρασκευή 2 Αυγούστου. Το άγαλμα βρίσκεται σε έναν κήπο.

Σχεδιασμένο από την Κάρον Ντέιβις και φιλοτεχνημένο από τους καλλιτέχνες του Rotblatt Amrany Studio, το έργο τέχνης απεικονίζει τον Κόμπι με το χέρι του γύρω από τη Τζιάνα με φτερά αγγέλου στο φόντο και τιμά «την υποστήριξη της οικογένειας Μπράιαντ στις γυναίκες και τα κορίτσια στον αθλητισμό», σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Λέικερς. Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Το αφιέρωμα αντιπροσωπεύει την εξαιρετική μπασκετική κληρονομιά του Κόμπι και της Τζιάννα και την εμψυχωτική σχέση που είχε ο Κόμπι και με τις τέσσερις κόρες του».

«Ο Κόμπι ήταν ο απόλυτος μπαμπάς κοριτσιών και η Τζίτζι το απόλυτο κορίτσι του μπαμπά», είπε η Βανέσα, σε μερικούς φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια της μικρής τελετής αποκάλυψης του γλυπτού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!