Search
Close this search box.

Το καλύτερο παιδί, σήμερα στον Άγιο Θεόδωρο στο 10ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού


Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας διοργανώνει και φέτος το τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού που θα προσφέρει πολλές και όμορφες εκδηλώσεις στους φίλους και επισκέπτες της κοινότητας.

Τρεις ημέρες γεμάτες με τέχνες, μουσική, θέατρο, χορό και διάφορες μορφές του πολιτισμού και της παράδοσής μας θα μας προσφέρει για άλλη μία φορά το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στον όμορφο Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας που πραγματοποιείται για 10 χρονιά στις 2, 3, και 4 Αυγούστου. 

Μία κοινότητα της ημιορεινής και ορεινής Λάρνακας που αποτελεί παράδειγμα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Ο Άγιος Θεόδωρος έχει γίνει viral αρκετές φορές λόγω των διαφόρων σημείων που έχει δημιουργήσει στο χωριό όπως το σημείο θέας με το παράθυρο, η ξύλινη μεγάλη καρδιά στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας και πολλά άλλα. Παράλληλα, η κοινότητα φημίζεται για την γαστρονομία της αφού εκεί συναντάμε πολλές γνωστές και αγαπημένες μας ταβέρνες και εστιατόρια για ψάρι. Ένα χωριό που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη με πολλά αξιοθέατα, θάλασσα, φυσική ομορφιά, χώρους διαμονής, το γνωστό μας glamping, μονοπάτια της φύσης και πολλά άλλα. 

Το 10ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού αρχίζει την Παρασκευή 2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Αυγούστου ενώ το Σάββατο 3 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου μαζί με την κόρη του Κατερίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σήμερα και αύριο

Screenshot
Screenshot

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!