Search
Close this search box.

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το ΟΠΑΠ Larnaca 3X3 2024 στη Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες


Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και  τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν το OPAP Larnaca 3×3, το τριήμερο 2 – 4 Αυγούστου, στη Πλατεία Ευρώπης.  

Έχοντας ως φάρο τις διοργανώσεις σε Λευκωσία, Πάφο, Αγία Νάπα και Πλάτρες, οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την φιλοξενία μιας άρτιας διοργάνωσης, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3×3, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε συνολικά εφτά κατηγορίες.


Το κοινό που θα παρευρεθεί στη Πλατεία Ευρώπης θα απολαύσει μοναδικές αναμετρήσεις στις εξής κατηγορίες:

–    OPAP Men
–    OPAP Women
–    Primetel Corporate Games
–    Cyprus 3×3 Under 18
–    Cyprus 3×3 Under U16
–    Prime Insurance Under 14
–    Scaffolding Solutions U12

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του OPAP Larnaca 3×3 2023. 
[Να τοποθετηθεί το πρόγραμμα που επισυνάπτεται και ο σύνδεσμος https://cyprus3x3.com.cy/tournament-schedule/ 

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας για την αμέριστη στήριξη προς τους διοργανωτές και κατ’ επέκταση την διοργάνωση OPAP Larnaca 3×3. 


Μεγάλες ευχαριστίες προς τους χορηγούς της διοργάνωσης, διαμαντένιο χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου, Πλατινένιος χορηγός η εταιρεία Primetel μέσω της οποίας θα υπάρχει  η δυνατότητα προβολής  σε ζωντανή μετάδοση, μέσω υπηρεσίας live streaming, όλες τις τελικές αναμετρήσεις του τουρνουά. Χορηγοί επίσης είναι οι εταιρείες  Scaffolding Solutions, Prime Insurance,  Herbalife, MyMall Limassol, SoEasy Stores, So.Loo.tions και  Cosmos Sport. Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες Search the Nest και Blue Cross

Οι τελικοί του OPAP Larnaca 3×3 2024 θα μεταδίδονται ζωντανά live streaming από το επίσημο κανάλι της Cyprus 3×3 στο YouΤube την Κυριακή 4 Αυγούστου μεταξύ 17.00 – 20.30. 

Σας περιμένουμε στη Πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων για μπασκετικές μάχες, μουσική, χορούς, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις! 
Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο FacebookInstagramYouTubeTikTokTwitter & Linkedin.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!