Search
Close this search box.

Ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο έρχεται στη Λάρνακα “Το Σκοπευτήριο”

Το θεατρικό έργο “Σκοπευτήριο” έρχεται στη Λάρνακα στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, στις 20:00 το βράδυ.
Είσοδος 10ευρώ.
Διοργανωτής : ΑΚΕΛ Λάρνακας

Το «Σκοπευτήριο», είναι ένα θεατρικό έργο σε δύο πράξεις, που πραγματεύεται δύο διαφορετικές ιστορίες ρατσισμού και ομοφοβίας. Αθήνα, σήμερα. Ένα ζευγάρι περιμένει το διευθυντή ενός φεστιβάλ για δείπνο. Προοδευτικοί και οι δύο, με αριστερό παρελθόν, ζουν αποξενωμένοι πια ο ένας από τον άλλον. Βυθισμένοι στη ρουτίνα τους και στο κυνήγι μιας επιτυχημένης καριέρας, αδυνατούν να αντιληφθούν τις αλλαγές γύρω τους και το κακό που πλησιάζει.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Χάρης Κκολός, Χριστίνα Χριστόφια, Μιχάλης Καζάκας.

Σκηνοθεσία: Μαρία Μανναρίδου – Καρσερά
Σκηνικά: Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου
Κινησιολογία: Εύα Καλομοίρη
Μουσική: Σάββας Χρυσοστόμου
Φωτιστικός Σχεδιασμός: Κυριάκος Σιαμπτάνης
Τεχνική Στήριξη: Κ.Σ. Ηχοτεχνική Εκδηλώσεις
Γραφιστικός Σχεδιασμός / Φωτογράφιση: Νικόλ Καρσερά

Η ανάρτηση του Δημοτικού Σύμβουλου ΑΚΕΛ Λάρνακας, Ανδρέα Καυκαλιά:
Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την έλευση του θεατρικού έργου «Σκοπευτήριο» στην πόλη μας.
Για μια μοναδική παράσταση στις 4 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα θεατρικό βγαλμένο από την δίνη της καθημερινότητάς μας. Ένα θεατρικό που αγγίζει καυτά θέματα με τα οποία όλοι κάποια στιγμή έχουμε καταπιαστεί, έχουμε συζητήσει στις παρέες, στα καφέ, στην δουλειά, στα οικογενειακά τραπέζια.
Ένα θεατρικό που αν μη τι άλλο θα προβληματίσει, και θα πριμοδοτήσει με νέα οπτική τις εκ νέου συζητήσεις, που σίγουρα θα ακολουθήσουν.
Ένα θεατρικό που είτε συμφωνήσετε, είτε διαφωνήσετε με τον τρόπο που προσεγγίζονται κάποια θέματα, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!