Search
Close this search box.

Λάρνακα: Δεκαπέντε (15) υπαλλήλοι λιμανιού-μαρίνας στο δρόμο! Για αναξιοκρατία και αδικία φωνάζουν οι εργαζόμενοι

Φωτογραφία αρχείου

SkalaTimes Team

Το ντόμινο της αδικίας και της αναξιοκρατίας συνεχίζεται στο λιμάνι – μαρίνα Λάρνακας.
Για “κομματικά και κυβερνητικά παιχνίδια” κάνουν λόγο οι υπαλλήλοι.
Δεκαπέντε άτομα, που είχαν εργοδοτηθεί από την ΚΙΤΙΟΝ, έχουν απολυθεί την περασμένη βδομάδα.

“Όσοι δεν ανήκουμε σε κόμμα, δεν είμαστε της κυβέρνησης, δεν έχουμε μέσο, μπήκαμε αυτόματα στην απ’ έξω. Τα πτυχία, η εμπειρία, η αξιοκρατία, δεν παίζουν κανένα ρόλο σε αυτό το τόπο, παρά μόνο το μέσο”, δήλωσε στο SkalaTimes άτομο το οποίο ανήκει στους 15 που έχουν απολυθεί.

Αυτή τη στιγμή 15 άτομα έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

“Την περασμένη βδομάδα μας κάλεσαν ένα-ένα και μας ανακοίνωσαν με αναλγησία ότι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Η προειδοποίηση που είχαμε ήταν μία μέρα. Μόνο μία μέρα από πριν μας ενημέρωσαν! Για τόση αναλγησία μιλάμε!
Μας άφησαν στους δρόμους με ένα αβέβαιο αύριο για εμάς και τις οικογένειες μας, χωρίς κανένας να νοιάζεται. Αυτός είναι ο τόπος μας. Λυπάμαι. Τραγικό.” δήλωσε στο SkalaTimes ένας από τους 15 που έχουν απολυθεί την περασμένη βδομάδα.

Δεκαπέντε άξιοι επαγγελματίες, δεκαπέντε ανθρώποι, συνάνθρωποι μας, έχουν μείνει χωρίς δουλειά επειδή δεν είχαν μέσο, όπως οι ίδιοι τονίζουν!

Την ίδια ώρα που το αύριο της μαρίνας και του λιμανιού της πόλης μας παραμένει αβέβαιο, το ίδιο αβέβαιο μοιάζει και το αύριο για 15 συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους.
Ακούει κανείς από τους ιθύνοντες; Κόμματα, συντεχνίες, κάποιος;

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!