Search
Close this search box.

Δήμος Λεμεσού: «Ο Μάριος απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της αθλητικής του ικανότητας»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

Με υπερηφάνεια ο Μάριος Γεωργίου κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Μάριος απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της αθλητικής του ικανότητας, πάρα την πτώση στην έξοδο, που του στοίχισε στη βαθμολογία, σε έναν τελικό που σημαδεύτηκε από την πτώση αρκετών αθλητών.

Με τις εξαιρετικές του επιδόσεις, ο Μάριος Γεωργίου έδειξε ότι ανήκει στην ελίτ των παγκόσμιων αθλητών. Η αποφασιστικότητα και η αντοχή του σε κάθε πρόκληση ήταν αξιοσημείωτες, κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο των κριτών όσο και των θεατών.

Η 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι απλά ένα αποτέλεσμα, αλλά μια απόδειξη του πάθους, της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης που έχει δείξει ο Μάριος καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για όλους μας και ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές.

Συγχαρητήρια, Μάριε και σε ευχαριστούμε που μας κάνεις περήφανους!

Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

ΔήμοςΛεμεσού #demoslemesou #LimassolMunicipality #DimosLemesou

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!