Ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Γιώργος Κάρουλλας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας Άγγελο Χατζηχαραλάμπους


Ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Κάρουλλας συνάντησε τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας, κ. Άγγελο Χατζηχαραλάμπους στα γραφεία του ΕΟΑ Λάρνακας.

Σε ανάρτηση του ο βουλευτής έγραψε:

«Την υποχρέωση της πολιτείας να στηρίξει τον νέο θεσμό των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, μέσω της λήψης κατάλληλων μέτρων και διορθωτικών ενεργειών, συζητήσαμε με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας, κ. Άγγελο Χατζηχαραλάμπους. Η κοινή διαπίστωση είναι ότι πρέπει με κάθε τρόπο να επιτευχθεί ο στόχος της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της επαρχίας Λάρνακας».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λύση «έκτακτης ανάγκης» τα ασυνόδευτα σε στέγη ηλικιωμένων, υποστηρίζει η Μ.Ευαγγέλου – Παρέμειναν για… 3 μήνες

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας ότι

Η παγκοσμίως καταχειροκροτημένη σοπράνο Κατερίνα Μηνά στο Skala Times: «Η τέχνη δεν είναι μόνο μια έκφραση του προσωπικού μας κόσμου, αλλά και ένα μέσο για την εξερεύνηση και την κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας»

Με καταγωγή από την Κύπρο και τη Μικρά Ασία, η διεθνούς φήμης σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μηνά, κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην

error: Content is protected !!