Search
Close this search box.

Αυτή τη Κυριακή 11 Αυγούστου το μνημόσυνο του Νικόλα


Η Ανακοίνωση της οικογένειας:

Τελούμε την Κυριακή 11 Αυγούστου, το 4ο ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλα μας, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα (περιοχή Καμάρες) στη Λάρνακα.


Κάθε Δεκέμβρη, την Ημέρα των Γενεθλίων του Νικόλα διοργανώνεται Μέρα Αγάπης και Προσφοράς στην Λάρνακα. Φωτίζεται ο δρόμος του Νικόλα και φωτίζονται οι καρδιές των ανθρώπων μέσα από την αγάπη και την προσφορά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ΑΕΚ Λάρνακας έδωσε το όνομα του Νικόλα Θεοδότου στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών
Η ονοματοδοσία του Κέντρου έγινε εις μνήμη του 14χρονου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας, ο οποίος έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή το 2020. Ένα τραγικό γεγονός που συγκλόνισε την κοινωνία της Λάρνακας.
«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Ο Νικόλας θα είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έχουν όνειρο να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Το όνειρο που είχε κι ο ίδιος, αλλά δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει. Ο Νικόλας μάς δίδαξε πώς πρέπει να αγωνίζεται ο άνθρωπος όποιες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν στον δρόμο του, χωρίς να λυγίσει ποτέ, χωρίς να παραπονεθεί σε καμία στιγμή της δοκιμασίας του. Μας δίδαξε ότι ο μεγαλύτερος νικητής είναι εκείνος που αν και γνωρίζει ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον του, ποτέ δεν τα βάζει κάτω. Ούτε επιτρέπει στους υπόλοιπους να τα βάλουν κάτω. Αυτός ήταν ο Νικόλας μας», είχε πει ο πατέρας του, ο γνωστός συνδημοτης μας Γιώργος Θεοδότου, ο οποίος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των δεκαετιών 1990-2000, με σπουδαία καριέρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, την Ομόνοια και πολλές συμμετοχές στην Εθνική Κύπρου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!