Search
Close this search box.

Το φετινό, 22ο Φεστιβάλ Περβολιών αναμένεται να ανάψει κόκκινο στη διασκέδαση, με Ηλία Βρεττό, Πέτρο Ίμβριο και άλλους καλλιτέχνες!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Περβόλια μας προσκαλούν στο Φεστιβάλ τους που συμπεριλαμβάνει, μουσική, χορό, διασκέδαση, φαγητό και ποτό.
Πιο συγκεκριμένα φέτος το Φεστιβάλ Περβολιών θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Αυγούστου, στο χώρο της κεντρικής εξέδρας στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Για φαγητό όσοι επιθυμούν θα πρέπει να κάνουν κράτηση από πριν στο τηλέφωνο 99 688047

Τη μουσική αναλαμβάνουν γνωστά ονόματα της Ελλάδας και ταλαντούχοι Κύπριοι ερμηνευτές.
Ηλίας Βρετός, Πέτρος Ίμβριος, Σάββας Κέττηρος, το μουσικό και χορευτικό τμήμα της Βασιλιτζιάς, η Δημοτική Χορωδία Περβολιών, θα φροντίσουν για τη διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Στις 30 και 31 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα όμορφα παραθαλάσσια Περβόλια!


Ηλίας Βρεττός
Πέτρος Ίμβριος
Σάββας Κέττηρος

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!