Search
Close this search box.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν λέει μόνο ότι είναι “άνθρωπος του Θεού” αλλά σαν τέτοιος συμπεριφέρεται

SkalaTimes Team

Τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα τον θυμόμαστε από αυτή την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι για τη νίκη του και το πρώτο του χρυσο μετάλλιο.

Ωστόσο, ο 37χρονος τενίστας, που είναι ο 24 φορές νικητής σε Grand Slams, κατάφερε να ξεχωρίσει και για κάτι άλλο αυτό το καλοκαιρι. Με την απόφαση του να δωρίσει το χρηματικό έπαθλο που το έδωσε η κυβέρνηση της χώρας του για την κατάκτηση της κορυφής στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 200 χιλιάδων ευτώ θα το χαρίσει σε σερβικά ιδρύματα έτσι ώστε να βοηθήσει συνανθρώπους του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής δεν λέει μόνο ότι είναι “άνθρωπος του Θεού” αλλά σαν τέτοιος συμπεριφέρεται μέσα από τις πράξεις του, τηρεί το «Ο έχων δύο χιτώνας να μεταδίδει, να προσφέρει τον ένα σ’ εκείνον που δεν έχει κανένα χιτώνα» του Ιωάννη του Πρόδρομου και καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη και συμπάθεια του κόσμου εντός και εκτός γηπέδων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!