Search
Close this search box.

Φωτιές Ελλάδα: Στήριξη στον βιοκαλλιεργητή Θοδωρή Αρβανίτη

Ανάρτηση Παναγιώτας Αμπάδα

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος είναι ο βιοκαλλιεργητής Θοδωρής Αρβανίτης  που απ’ το 2021 φέρνει στην πόρτα του σπιτιού μου με αγάπη όλα τα φρέσκα βιολογικά καλούδια, λαχανικά και φρούτα εποχής, που με γνώση, σεβασμό και αστείρευτο μεράκι καλλιεργεί στο κτήμα του!!!

Απόψε, Τρίτη βράδυ, θα ερχόταν όπως πάντα να μας εφοδιάσει με το λαχταριστό καλάθι του, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. 

Η καταστροφική πυρκαγιά που έκανε στάχτη φυσικό πλούτο, ανθρώπους, ζώα και περιουσίες στη βορειοανατολική Αττική έπληξε κι εκείνον….για άλλη μια φορά (είχε προηγηθεί η επίσης καταστροφική πυρκαγιά του 2021).

Μίλησα μαζί του τη Δευτέρα το πρωί όταν άκουσα τα άσχημα μαντάτα και με καθησύχασε..

Έχω μπροστά τη λίμνη (Μαραθώνα) και με προστατεύει, μου είπε. Αν δεν αλλάξει η φορά του ανέμου θα γλιτώσουμε!

Η φορά του ανέμου όμως άλλαξε και έκανε στάχτη ό, τι βρήκε μπροστά της. Το κτήμα που με μόχθο και σκληρή δουλειά κατάφερε να αναστήσει ξανά μετά το πρώτο πλήγμα, καταστράφηκε ολοσχερώς (θερμοκήπιο, αποθηκευτικοί χώροι, ψυκτικός θάλαμος, αρδευτικό σύστημα, στάβλος ζώων, καταλύματα εργατών, αγροτικά εξαρτήματα, το οικοσχολείο και όλες οι καλλιέργειες).

Επειδή είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία γράμματα και προσφέρει αγάπη παντού με την ψυχή του, αυτή η αγάπη του επιστρέφεται από πλήθος ανθρώπων που κατανοούν καλά την ανάγκη να ορθοποδήσει τάχιστα και το Οικολογικό Αγρόκτημα των αδελφών Θοδωρή & Παναγιώτη Αρβανίτη να “ανθίσει” ξανά !!!

Για τον λόγο αυτό όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα καταθέτοντας στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR3001710370006037010237010 (δικαιούχος Παναγιώτης Αρβανίτης).

Όσοι δεν γνωρίζετε αξίζει να μάθετε κάποια στοιχεία.

Ο Θοδωρής Αρβανίτης με καταγωγή απ’ τα ηρωικά Καλάβρυτα και σπουδές στην Κοινωνιολογία είναι πρωτοπόρος βιοκαλλιεργητής, μαχητής στην εδραίωση των βιολογικών αγορών, ιδρυτής του Εναλλακτικού Σχολείου Οικολογικής Γεωργίας, άνθρωπος των τεχνών, του θεάτρου και της συγγραφής και πολλά άλλα, μα πάνω απ’ όλα μάχιμος και ψυχάρα!!!

Πάμε λοιπόν γερά για να αναγεννηθεί αυτός ο μικρός παράδεισος!!!


Screenshot

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!