Search
Close this search box.

Ο Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου κλείνει ένα θεατρικό κύκλο 10 χρόνων και ετοιμάζεται για….άλλα!


SkalaTimes Team

Μετά από 10 χρόνια στην θεατρική ομάδα Αρχάγγελου Κιτίου, ο θεατρολόγος, θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου, κλείνει τον κύκλο και ετοιμάζεται για νέα θεατρικά μονοπάτια, τα οποία θα ανακοινώσει σύντομα.
Το SkalaTimes που τον εκτιμά ιδιαίτερα για το ταλέντο, την αφοσίωση και αγάπη του σε αυτό που κάνει, του εύχεται κάθε καλό στη συνέχεια, στους νέους κύκλους που ανοίγονται μπροστά του.
Είμαστε βέβαιοι πως τα καλύτερα έρχονται!

Πιο κάτω η σημερινή ανάρτηση του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου:

«Τέλειωσε και το φετινό μας ταξίδι λοιπόν. Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι και το τελευταίο με την θεατρική μας ομάδα “Αρχάγγελος” Κιτίου. Ένα από τα πιο μεγάλα κεφάλαια της ζωής μου ολοκληρώθηκε φέτος. Μετά από 10 χρόνια και τόσες θεατρικές παραστάσεις, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου.
Φεύγω με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου “Αρχάγγελος” Κιτίου για την στήριξη και την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που απάρτιζαν την ομάδα μας,την οικογένειά μας, όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στην “καπετάνισσα” μας, την Νίκη που με εμάζεψε πριν τόσα χρόνια σαν το αδέσποτο και με έκαμε μέλος αυτής της ομάδας.
Και τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου, που είναι πάντα εκεί για μένα, να με στηρίζει σε ό,τι κάνω.
Και ευχαριστώ και όλους εσάς που αγκαλιάσατε τα θεατρικά μου έργα και την ομάδα μας και μας κάνατε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο αυτό που κάνουμε.
Χωρίς όλους εσάς, δεν θα ήταν το ίδιο.
Παραμένω πιστός στρατιώτης του θεάτρου, των τεχνών και του πολιτισμού για όποιον με έχει ανάγκη!
Σας ευχαριστώ και εις το επανιδείν!»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!